Jen öt barátjával a varázslatos Appalache-hegységbe készül kiruccalni, a csapat azonban hamar letér a kijelölt útvonalról, hogy felfedezzen egy titokzatos polgárháborús erődítményt. Útjuk során egy 19. század óta teljes elszigeteltségben élő közösséggel találkoznak, akik egész egyszerűen csak… Több

Író: Alan B. McElroy
Filmgyűjtemény

54 Halálos kitérő: Az örökség (2021)
Konkrétan csinálsz egy Cápa filmet cápa nélkül. Mi értelme van? Értem én itt a storyt és a tartalmat mögötte, de szörnyen f*s karakterek voltak benne, szörnyen gagyi halálnemekkel és egy irtó kínos végkifejlettel.
Nem tudom eldönteni, hogy tetszett a film, vagy sem. Voltak benne elég fura dolgok, de mellette olyan csavar volt a végén, amire meg nem gondoltam, majd megint fura lezárás. Egyszer végül is meg lehet nézni.
Semmi köze az eredeti Halálos kitérő filmhez. Viszont nem olyan rossz film. Az eleje a filmnek lassú, de ahogy kezd kibontakozni a történet, egyre jobban megtetszett. Egy biztos, hogy nem a régi Halálos kitérő folytatása! Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. 6/10
Az elmúlt hetek itthoni filmnézésének nagy százalékát a 2003-tól 2014-ig terjedő Halálos kitérő horrorfilm széria hat része tette ki, méghozzá két dolog miatt. Az egyik, hogy anno kimondottan kedveltem az első részét, amit még 2003-ban készítettek el... Teljes kritika
A film összbevétele 4 062 346 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 14 366 250 forintot termelt. A hazai mozik összesen 8 673 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
A film bemutatója eredetileg 2020-ban lett volna, de a COVID-19 járvány miatt 2021-re tolták, és csupán nagyon rövid ideig volt látható az amerikai mozikban.