2022.12.22 20:44 Tonyka Olvasottság: 162x
1

Addams-ék újratöltve

A 90-es években az egyik kedvencem volt az Addams Family. Fekete humor, zseniális szereplőgárda, a mai napig szívesen leporolom. Izgatottan vártam a friss sorozatot. Vajon megugorja-e a neves előd szintjét? A Wednesday köré épülő sztori jó ötlet volt.

Már a mozifilmekben is kiemelkedett az ő karaktere. Szóval tényleg dobta magát, hogy ő legyen a főszereplő. Christina Ricchi remekül hozta anno a figurát. Nos, ezt sikerült megugrani, Jenna Ortega remekül passzol a karakterhez.

Addams-ék újratöltve

Nem úgy a többiek, sajnos, ami a család szereplőit illeti, rosszul sikerült a válogatás. Catherine Zeta-Jones szódával elmegy, még ő a legemészthetőbb. Luis Guzmán valami iszonyatos mellé nyúlás. Egyszerűen nem működik a kémia sem, ami nagyon fontos lenne ez esetben. Inkább ripacskodásnak tűnnek a közös jeleneteik. Szakadéknyi a különbség Anjelica Huston & Raul Júliá pároshoz képest. Köszönet a készítőknek, hogy kevés a játékidejük, így elviselhetők. Fester szintén gyengécske, hiába na, a nagy elődök magasra tették azt a bizonyos lécet. Érdekes, mert a család fiatalabbik énjénél teljesen rendben volt a szereplőválogatás. Ricci kisasszony tiszteletbeli vendégszereplése nem sokat tesz hozzá, habár kulcsfigura, persze akár szándékos is lehet, a történet szempontjából. Visszatérve, a történethez magával ragadó, szépen beszippant. Nem csoda, aki szereti a nyomozgatós, puzzle darabokat összeillesztős, Sherlockos filmeket, azokat garantáltan megveszi. Gyilkosságok, rejtélyek, összefüggések, csavarok, meglepetések. Persze nyakon öntve némi tinédzser problémákkal, beilleszkedés, szerelem, riválisok stb. Összességében kellemes szórakozás, nyomokban minimális horrorbeütéssel.

83 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»

1