Rólam

Sziasztok! 

Nem tudom dátumra pontosan mióta élek a filmek bűvöletében. Azt tudom, h már egészen kicsinek a paplan alól leselkedve néztem az Alfa Holdbázis epizódjait. Természetes volt, ahogy tehettem állandó mozilátógatóvá váltam. Bud Spencer, és indiános filmekkel indult a nagy vászon bűvölete. Budapest mozijainak nagy többségét bejártam, voltak esetek mikor 2x is megnéztem egymás utáni előadáson ugyanazt a  filmet. Már az általános iskolai suli újságba is ajánlókat írtam. A filmek imádata megmaradt napjainkig, bár manapság vesztettem a lendületből. Elképzelhető némi kiégés, de az új filmek többségében csalódok. Egyfajta hanyatlás veszek észre az utóbbi pár évben. Nem vagyok komoly filmesztéta, simán szórakozni szeretek, de azért mindent nem vesz be a gyomrom. Egyszerű nézőként ítélem meg az alkotásokat, nem keverem a műfajokat. Drámát nem keverek az Akcióval. Nem tartom jobbnak egyiket a másiknál. Műfajon belül kezelek mindent. Az írásaimban gyakran fog szerepelni a " h " betű, ami a hogy szócskát jelenti. Bár azt gondolom, a többségnek ez nem fog gondot okozni. Sok - sok éve így használom, tekintsétek ezt némi nemű egyediségnek. Valószínűleg nem leszek nyelvtanilag 100%, de megpróbálok odafigyelni. 

Vélemények (135)

92 Fallout  (2024)

2024. 04. 12.
Behabzsoltam, és nem csikar tőle a hasam
Előre bocsátom, semmi közöm a játékhoz, így filmként tudom értékelni. Egyedi világ, egyedi hangulat. A 60-as évek díszletei, zenéi nekem bejöttek, igaz, nem azonnal, kell... több»

46 Madame Web  (2024)

2024. 03. 24.
Győzött a kíváncsiság
Mivel erősen lankadt az érdeklődésem a képregényes szuperhősös filmek iránt, így elhatároztam, hogy ezt már meg sem nézem. Aztán annyira rosszak voltak a kritikák és az I... több»
2024. 03. 09.
A bemutató hazudik, nem kicsit, nagyot. Henry Cavill-lal adták el a filmet, de ő minimális időt tölt a vásznon, ahogy John Cena is. Manapság divat több nagy nevet bedobni... több»
2024. 03. 02.
Néha a sors csak fájdalmat tartogat...
Az év meglepetése, ez az a történet, ami örvényként magába szippant, és nem enged el egészen a végéig. Sok dráma van, de kevés éri el ezt a hatást. Tekintsünk el a kutyák... több»
2024. 02. 29.
Újra a sivatagban
Kicsit elmélkedem az értékelés előtt. Néhány filmrajongó ismerőssel napok óta téma a második rész. Többeknek habár tetszett az első rész, de nem értékelik túlságosan nagy... több»