2024.06.26 14:04 Majorkas Olvasottság: <100x
0

A majdnem szuper gagyi

Mintha valami szuperhősös paródiát láttam volna, ahol mellesleg a sok gagyi poén mellett sok a dráma is, de inkább ez egy kreténbe fullba tolós felnőtteknek szóló mese. Erőltetve próbálja utánozni a The Boyst vagy a Deadpoolt vagy mindkettőt egyszerre, de nyomukba sem ér. Egyébként nem, nem láttam a Titánokat, de amennyiben az is ilyen, akkor tutira kihagyom. Túl sok a visszatekintés a karakterek korábbi életébe, igaz így sokkal közelebb kerülünk hozzájuk, de szerintem nagyon túl van tolva, és szinte ezzel töltik ki az évadokat, amely ilyen indokolatlan hosszúra elnyújtja. Cyborg eredettörténetére és kalandjaira voltam kíváncsi, csak ezért kezdtem bele.

Látványban és karakterábrázolásban összetett, de 4 évadot abszolút feleslegesnek éreztem belőle, és végig sem néztem, sőt az 1. évadból is kihagytam 7 részt, és így sem éreztem azt később, hogy lemaradtam volna bármiről is. Onnan folytatódott minden, mint ahol abbahagytam. A főgonosz Mr. Nobody (Alan Tudyk) szuper gagyi volt, aki inkább kínosan vicces, mint komoly, és azt a narrációt sem tudtam hová tenni.

A majdnem szuper gagyi

Amennyire ugrálnak térben és időben a cselekmény ideje alatt, úgy lavírozunk a nézhetetlen, a gyenge és a középszerűség között minden egyes epizódban. Az előnyöket figyelembe véve nem kap végül 2 csillagot, és a festményből megszólaló Tubthumping levett a lábamról, mondjuk ez az egyetlen dolog, ami megfogott az egészben. Úgy érzem, kb. ennyire volt létjogosultsága ennek a sorozatnak, és állítom ezt annak tudatában, hogy nem néztem végig az összes évadot, és magából az elsőből sem láttam minden részt a saját mentális egészségem érdekében. Talán éppen ezért nem értettem a lényegét, de nem is akarom megérteni.

83 Doom Patrol  (2019)

akció | dráma | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

A szuperhőscsapat tagjai egy szerencsétlenség folytán minden eddiginél nagyobb erő birtokosai lesznek. A Főnök a bolygóra leselkedő veszélyt próbálja felderíteni, de miután... több»

0