10 nap (!) alatt forgatták az új magyar thrillert, most a Netflixen nézheted A Kilépőt

Százados Miklós A Kilépő című nagyjátékfilmje – a nagysikerű nemzetközi filmfesztivál szereplések után - február 1-től a Netflix kínálatába került! 

A függetlenfilm a film egyedülálló módon állami támogatás és egyéb finanszírozás nélkül, önerőből készült. A film számos nemzetközi és hazai díjat nyert (Pl.: Vegas Movie Awards – a legjobb külföldi film, Vilniusban az Iconic Images Film Festivalon - a Legjobb horror/thriller, Bujtor István Filmfesztivál – különdíj az utómunkáért), és rengeteg filmfesztivál vetítette versenyprogramjában világszerte, és folyamatosan hívják újabb fesztiválokra. 

A film mind magyarul, mind a nemzetközi közönség számára feliratosan megnézhető. Az alkotók fontos üzenetnek tartják, hogy nemzetközi szinten is sikeres filmprodukciók születhetnek óriási költségvetés nélkül, ha meg van a lelkesedés, elszántság és a szakma iránti alázat a készítőkben.  

A Kilépő forgatókönyvét két éven át írta dr. Százados Miklós, Baraczka Gergő és Bárdos Péter. Maga a film 10 nap alatt forgott le Szathmári Tamás társoperatőrrel és Miklós maga vágta - további 2 évig.

A film előzetesét idelent nézheted meg, ha pedig kedvet kaptál hozzá, a mafabos adatlapról a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

40 A Kilépő  (2021)

dráma | thriller

Egy férfi egy üres vasútállomáson ragad, miután az autójából kifogy a benzin. Majd egy telefonhívás következtében pénzt kell szereznie, különben szörnyű dolgok történhetnek. több»

Rendező: Százados Miklós
Szereplők: Nagy Norbert