3,1 milliárd(!) megtekintett percet húzott be a nagysikerű sorozat legújabb évada, az eredeti streaming filmek mezőnyében is a Netflix dominált (május 14-20, USA)

Június 14-20. között a streaming platformok tévéműsorai és filmjei változatos teljesítményt nyújtottak. Egy sorozat azonban messze kiemelkedett a mezőnyből.

A Bridgerton család 3. évada 3,1 milliárd percével a legnézettebb eredeti streaming sorozatnak bizonyult, az 1. és 2. évad pedig a 4. és 9. helyen állt, írja a Variety. A fiúk 744,4 millió perccel a második helyre ért fel a 4. évad debütálása után, míg a Keresem a párom, egy társkereső sorozat 2. évada, 650,5 millió perccel a 3. helyen végzett.

A Benedict Cumberbatch főszereplésével forgatott Eric az 5. helyet szerezte meg Jake Gyllenhaal sorozata, az Ártatlanságra ítélve előtt, mely 279 millió perces nézettséget produkált.

dráma | romantikus

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

A filmes listát A bérgyilkos, aki nem is volt vezette 636,2 millió perccel, a Brats című dokumentumfilm a 2. helyen állt 264,6 millió perccel. Továbbra is jól tartja magát a Cápák a Szajnában, mely a dobogó harmadik fokát kaparintotta meg 255 millió megtekintett perccel, amit az Ultraman: Felemelkedés követett. Több hete kirobbanthatatlan az élmezőnyből Jennifer Lopez akció sci-fije, az Atlas, amely újabb 72 millió percet húzott be a Netflixen.

akció | vígjáték

A film Gary Johnson nyomozó történetét követi, aki bérgyilkosnak adja ki magát, hogy végre leszámolhasson az alvilággal.