8 újdonság a héten a Netflixen: A fülledt botrányfilm folytatása, Marilyn Monroe és mások

Új hét, új premierek a Netflixen! A legnagyobb streaming szolgáltató finoman szólva is pocsék héten van túl, hiszen tíz év távlatában először fordult elő, hogy nem növekedésről, hanem előfizetővesztésről kellett beszámolniuk. Ez pedig nagyon súlyosan megütötte a részvényeket is. Viszont mindez nem ok arra, hogy tétlenkedjenek, így ezen a héten is több ígéretes új sorozat és film debütál náluk, amikre érdemes lehet időt szánni.

Szokás szerint, hogy ne kelljen egyenként átböngésznetek a szolgáltató műsorait, megpróbáltuk összegyűjteni nektek a legérdekesebb újdonságokat és visszatérőket. Egyébként a premier napjától innen, a Mafabról is el tudjátok indítani őket, elég csak az adatlapon a Lejátszás a Netflixen gombra kattintani!

#8

50 Rumspringa  (2022)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

A Berlinbe utazó fiatal amish férfi a felnőtté válás szertartása közben kapcsolatba kerül a gyökereivel, szerelembe esik, és nagy döntést hoz. több»

Egy amish fiú kissé keserédes története, aki Berlinben megtapasztalja a nagyvilági életet. Szerelembe esik és ez komoly, az egész életét gyökeresen megváltoztató döntések meghozatalát követeli meg tőle.
#7

vígjáték

Netflix

A tengerparti házban most, hogy Grace, Frankie, Robert és Saul egy fedél alatt élnek, nagy a feszültség. több»

Új évadhoz érkezik a 2015 óta futó sorozat, melyben Grace, Frankie, Robert és Saul egy házban élnek, ami természetesen rengeteg feszültséget generál.
#6

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

A tinédzser nyúlszamuráj, Yuichi a nagy harcos, Miyamoto Usagi leszármazottja, nagyszabású küldetésre indul, hogy igazi szamuráj váljon belőle. több»

Animációs sorozatnak is örülhetünk a héten! Egy fiatal nyúl a főhős, aki egy nagy szamurájmester leszármazottja. És mint ilyen, ő is a fejébe veszi, hogy ősei nyomdokába lépve kora legnagyobb szamurájává válik.
#5

73 Lea 7 élete  (2022)

(3)

dráma

Netflix

Egy nő rábukkan Ismael, egy harminc évvel korábban eltűnt tinédzser holttestére, és az esemény visszaviszi őt 1991-be, ahol minden reggel egy másik személy testében ébred. több»

Egy francia sci-fi thriller sorozat, amelynek főhőse egy fiatal lány. Egy nap rábukkan egy harminc évvel korábban eltűnt tini holttestére, ezzel viszont visszarepül 1991-be, a gyilkosság idejébe, amikor is minden reggel egy másik fiatal testében ébred.
#4

65 Buborék  (2022)

(1)

animáció

Netflix

A történet Tokióban játszódik, miután buborékok jelentek meg, amik nem engedelmeskednek a gravitációnak. A város elszigetelődik a külvilágtól, és egy csapat fiatal saját kis... több»

Nem összekeverendő a néhány héttel ezelőtti A buborék mozival, ez ugyanis egy anime. A történet szerint egy nap titokzatos buborék jelenik meg Tokió körül, ami elszigeteli a várost a külvilágtól. Odabent fiatalok bandái uralják az utcákat, akik közül ketten olyan dolgokat is érzékelni tudnak, amit rajtuk kívül senki más.
#3

Netflix

A játék során a játékosok vagy a kérdések helyes megválaszolásával, vagy a helytelen válaszok magabiztos megadásával - és mások meggyőzésével arról, hogy a válaszok... több»

Rendező: Alan Carter
Szereplők: Howie Mandel
Érdekesnek ígérkező vetélkedőre is készülhetünk a héten, ahol a tudás és a nem tudás, de abban nagyon biztosnak levés is pénzt jelenthet a játékosoknak.
#2

42 365 nap: Ma  (2022)

(13) (1)

dráma | romantikus

Netflix

Laura és Massimo folytatják egyre tüzesebb kapcsolatukat, viszont a családi kötelékek nehezítik a dolgukat, illetve felbukkan egy titokzatos férfi, akinek célja, hogy meghódítsa... több»

Folytatást kap 2020 fülledten erorikus botrányfilmje. A sztori most sem lesz diszkrétebb, hiszen felbukkan egy titokzatos férfi, aki elhatározza, hogy meghódítja Laurát.
#1

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a filmikon Marilyn Monroe halálát övező rejtélyt tárja fel a belső körével készített, eddig nem hallott interjúk segítségével. több»

Rendező: Emma Cooper
Az egykori szexszimbólum tragikusan korai halála még most, hatvan évvel később is ezernyi kérdést vet fel. Ez a dokumentumfilm megpróbál néhányra választ találni.