Laura és Massimo folytatják egyre tüzesebb kapcsolatukat, viszont a családi kötelékek nehezítik a dolgukat, illetve felbukkan egy titokzatos férfi, akinek célja, hogy meghódítsa Laura szívét.

Filmgyűjtemény
365 nap: Egy újabb nap (2022)
365 nap (2020)

41 365 nap: Ma (2022)
Ha az első része négyest ért, akkor a második csak hármast. Ennek még annyi története sem volt, mint az elsőnek. És még mindig nem tudjuk meg, hogy mi történt abban az alagútban. Igazából ez a Szürke 50 árnyalata lengyel-olasz formában. A kapcsolatuk... Több
Igazándiból elvárások nélkül lehet ezt megnézni,mert ugye milyen elvárásaink is lennének?Egyetlen egy baja van az egésznek ,hogy az egész történet érdektelen,ami talán nem az meg logikátlan.De igazándiból a film készítői nem is erre számítanak hogy ebből lenne bevétel,azon a szinten vannak hogy remélik hogy a soft-pornó izgalmáért valaki beül a moziba. Mondjuk az olyan csajok mint az írónő aki az egészet összehozta:):)Biztosan isteníteni fogják,de szerintem egy nagyon alsó kategóriás ,gagyi történetű film,profi képi világgal. De ez 2022-ben nagyon kevés.
Még az első résznél is rosszabb, de ezt a filmet sem a nagy gondolatokért nézzük meg. Ha soft-pornóként kezeljük, akkor elmegy, ha filmként… Nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
A folytatás terveit, amely a Next 365 Days címet kapta volna, a COVID-19 járvány miatt elhalasztották. 2021. májusában jelentették be, hogy a Netflix elkezdte a Next 365 Days forgatását a 365 nap: Ma produkcióval egyidőben, 2022-es megjelenést tervezve. Morrone, Sieklucka és Lamparska visszatérését megerősítették.