A lengyel erotikus botrányfilm trilógiává bővül, melyben Laura és Massimo kapcsolata újabb kihívás elé kerül. Laura és Massimo kapcsolata meggyengült, Nacho pedig mindent elkövet, hogy szabotálja a viszonyt.
(hp)
(hp)A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!
Egy újabb rész az Emanuelből, csak a XXI. században. Ez a film erősen a szexre épül, és nem a sztorira, ezt most már el kell fogadni. Ha ebből a szemszögből nézzük a filmet, akkor viszont a második része volt a legütősebb, ez a harmadik csak párkapcs... Több
...de ettől még fent fog maradni. Hogy miért? Egész egyszerűen azért, mert szex és ponyvaszerelem a történet mozgatórugója. A fantázia, a vágyálmok és a tökéletes szex meséje... Hogy érdemes e megnézni? Nem gondolom, de mégis mindenki meg fogja... ahogyan megnéztem én is. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
Ha már az első kettőt megnéztem, akkor ezt is... nem találtam benne semmi pozitívat azon kívül, hogy volt benne pár kifejezetten jó zene.