Egy atlantai székhelyű casting ügynökség, a Rose Locke Casting úgy döntött, hogy a Sylvester Stallone és a sorozat egyik rendezője elleni vádak nyomán elválnak útjaik, és nem folytatják a munkát a Paramount+ Tulsa King című drámáján, írja a Deadline.

A vádak a háttérszínészekre tett becsmérlő megjegyzéseket ("ronda", "kövér fickó bottal") foglalják magukba, melyek állítólag mélyen érintették a szóban forgó színészeket, egyikük úgy fogalmazott, hogy "fájt a lelke", amikor ilyen megjegyzéseket hallott a forgatáson. 

Stallone-t továbbá azzal vádolták, hogy a forgatáson "csinos fiatal lányok" jelenlétét követelte maga körül.

A castingcég a Facebookon jelentette be a projektből való távozását, köszönetét fejezve ki a háttérművészek felé, és minden jót kívánva a sorozatot kezelő jövőbeli csapatnak.

Taylor Sheridan sorozata New York-i maffiózóról szól, akit az oklahomai Tulsába száműztek, hogy új bűnbirodalmat építsen, a főszerepet Sylvester Stallone játssza.

A sorozat produkciós csapata állítólag vizsgálja ezeket a közösségi médiában megjelent bejegyzéseket és állításokat.

A Tulsa King itthon a SkyShowtime-on streamelhető.

91 Tulsa King  (2022)

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy olasz maffiózót követhetünk nyomon, aki azzal a megdöbbentő feladattal szembesül, hogy újjá kell alapítania olasz maffiacsaládját a Missouri állambeli Kansas Cityben. több»