Még egy kis szívesség

Még egy kis szívesség

Another Simple Favor

Történetünk a folytatásban Követi Stephanie Smothers és Emily Nelson útját a gyönyörű olaszországi Capri szigetére, ahol Emily egy gazdag olasz üzletember extravagáns esküvőjére készül.

(csd)

Rendező: Paul Feig
Premier: 2025.03.07. | Amazon Prime Video (2025.05.01.)

Anna Kendrick
Blake Lively
Blake Lively
Anna Kendrick

2025.05.17 Renáta402290

Kár volt a második rész, kb. csak a luxus meg a nagyzolás, üres párbeszéd, néhol már csak az alpári szint akart humoros lenni, nekem ez se jött be, rettenetesen gyenge.

2025.05.09 hp

Őszintén szólva az első rész szerintem sokkal erősebb volt, de amikor a humorra próbált fókuszálni, akkor ez a rész is jól működött. Mondjuk a csavartól nem dobtam hátast, de oké, egyszer simán nézhető.

2025.05.06 Lóri Ádámcsik

Borzasztó

Annyira bugyuta és egyszerű az első részhez képest, hogy akár a Wayans tesók is rendezhették volna.

2025.05.09 mártilány

A sztori pörgős, alig marad üresjárat, de emiatt a karakterek néha csak csinálnak valamit ahelyett, hogy éreznénk a motivációjukat. A végkifejlet simán lehetett volna meglepőbb is – inkább csak stílusos és szórakoztató, mint igazán emlékezetes.

Ez az egyetlen Paul Feig-film, amihez folytatást készített.Szerző: szarka84

A 2021-es Amerikába jöttem 2 óta ez az első folytatás, amelyet az Amazon egy stúdiótól szerzett meg.Szerző: szarka84