Chris Hemsworth (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) egy nemrég megjelent Vanity Fair interjúban nagy csodálatát fejezte ki Brad Pitt iránt.

Elárulta, hogy annyira rajong Pittért, hogy egyik ikerfiát, Tristant, Pitt a Szenvedélyek viharában játszott karaktere után nevezte el, amelyet Hemsworth fiatalabb korában többször is megnézett.

A színész megosztotta, hogy egy újranézés során, amikor felesége, Elsa Pataky állapotos volt, Pitt karakterének, Tristan Ludlow-nak a vagánysága ragadta meg, ami arra késztette, hogy ezt a nevet válassza fiának.

Chris és Elsa, akiknek van egy India nevű lányuk és egy Sasha nevű másik fiuk is, akit egy kaszkadőr barátjukról neveztek el.

Hemsworth a napokban azzal került a figyelem középpontjába, hogy őszintén beszélt a Thor: Szerelem és mennydörgés bukásáról és az abban játszott komoly szerepéről. Erről itt olvashatsz bővebben.

A színészt legközelebb a  Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmben láthatjuk majd, mely május 23-án debütál a magyarországi mozikban.

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon... több»