Elhunyt a Deadpool & Rozsomák és a Bosszúállók: Végjáték díszletberendezője, Ray ChanA kép forrása: Sixteen Miles Out on Unsplash

A Marvel Studios pénteken közölte a nyilvánossággal, hogy elhunyt Ray Chan filmes szakember.

Ray Chan olyan Marvel-filmeken dolgozott díszletberendezőként, mint a Bosszúállók: Végjáték és az idén nyáron megjelenő Deadpool & Rozsomák. A film producere és főszereplője, Ryan Reynolds a Deadline-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy Chan „ugyanolyan értékes kreatív erő volt a Deadpool & Rozsomák-nál, mint az írók, a rendező és a sztárok”. “Világokat épített a semmiből - és mindezt a legösszetartóbb és legbefogadóbb módon tette. Ray páratlan volt” - nyilatkozta a színész.

“Valóban, aki ismerte Rayt, vagy volt olyan szerencsés, mint mi, hogy együtt dolgozhattunk vel,e az megtapasztalhatta ezt a világítótornyot: kedves, melegszívű, kitartóan odaadó és könyörtelenül inspiráló - Ray olyan vidám és ragályos emberséggel dolgozott és élt, ami ritkaság. Nagyon fog hiányozni, de örökké emlékezni fogunk rá” - tette hozzá a Deadpool 3 rendezője, Shawn Levy.

Chan olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Ridley Scott, Michael Apted, Alfonso Cuarón, Edward Zwick, James Mangold és Antoine Fuqua, és olyan változatos filmeken, mint A nemzet aranya, a Nanny McPhee - A varázsdada, Az ember gyermeke, a Véres gyémánt, a Robin Hood, a Kéjjel-nappal és a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület.

Pályafutása során ötször jelölték Art Directors Guild Awardra, 2015-ben A galaxis őrzőiért és 2020-ban A végjátékért nyerte el.

Nyugodjon békében!

Hírességek, akiket 2024-ben veszített el a világ