Elkészül az Életrevalók remake-jeA kép forrása: ComingSoon.net

Remake-et kaphat minden idők egyik legsikeresebb francia filmje.

Bryan Cranston és Kevin Hart főszereplésével jöhet az a 2012-es, világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Életrevalók amerikai verziója, tudta meg az EW. Mindkét sztár jelenleg is tárgyal a szerepekről. A produkció forgalmazását az eredeti film terjesztője irányítja majd, miközben a film a The Weinstein Company égisze alatt készülhet el.

Olivier Nakache és Eric Toledano párosától az Egy hét Marilynnel direktora, Simon Curtis veszi át direktori széket, míg a forgatókönyvet a legfrissebb értesülések szerint Paul Feig jegyzi.

Az Életrevalók bemutatását követően egyik pillanatról a másikra vált világszenzációvá, miközben elsöprő kritikai fogadtatásban részesült. Nem csoda, hogy a film 426 millió dollárt kaszált világszerte.

A történet szerint Philippe (François Cluzet), a gazdag francia arisztokrata párizsi lakosztályában állandó ápolót keres maga mellé, ugyanis egy baleset következtében nyaktól lefelé megbénult. Az állásra rengetegen jelentkeznek, közöttük Driss (Omar Sy), egy szenegáli fiatalamber, aki most szabadult a börtönből. Két egymás számára ismeretlen világ találkozik, kettejük között  azonban a bolondos és vakmerő kalandok során életre szóló barátság szövődik.

Ti mit szóltok a remake tervéhez? 

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a remake, egyelőre nincsenek információk.

Cranstont legközelebb az HBO All the Way című drámájában láthatjuk, melyben az néhai amerikai elnököt, Lyndon B. Johnsont alakítja. Hart legújabb filmje, a Központi hírszerzés júniusban debütál a hazai mozikban.