Előzetest kapott a néhai Ray Liotta akciófilmje a Halálos iramban franchise sztárjaival

Már több mint két éve, hogy elvesztettük Ray Liottát, de az ikonikus színész egy maréknyi kiadatlan projektet hagyott hátra, köztük az 1992 című akció-bűnügyi thrillert, amelyben Tyrese Gibson és Scott Eastwood mellett játszik! Magyar premierdátum egyelőre még nincs, de azért ez így is nagyon jó hír!

A filmben Liotta intenzív utolsó alakítását láthatjuk. "[...] Mivel az 1992-es év Ray utolsó alkotása, mindannyian szerencsésnek érezzük magunkat, hogy egy ilyen mesteri és hátborzongató alakítást sikerült megörökítenünk." - nyilatkozta Tyrese Gibson, a film másik főszereplője.

Egy igazi nagykutya a projekt mögött

Snoop Dogg a Death Row Pictures nevű cégén keresztül a projekt producere: "1992 az életemet megváltoztató időszak volt számomra, a Deep Cover-től a The Chronic-ig. De miközben az életemben a dolgok összeálltak, Los Angelesben minden szétesett. Az 1992 egy olyan rablófilm, amely mindezt igazán jól érzékelteti" - mondta Snoop Dogg. 

A sztori

Tyrese Gibsons az 1992-ben Mercer szerepét játssza, aki kétségbeesetten próbálja újjáépíteni az életét és a fiával (Christopher A'mmanuel) való kapcsolatát a Rodney King-ítéletet követő zavaros 1992-es Los Angeles-i felkelés közepette.

A város másik végében egy másik apa és fia (Ray Liotta és Scott Eastwood) saját feszült kapcsolatukat teszik ki még több kockázatnak és veszélynek, amikor rizikós rablást terveznek, hogy ellopják az értékes platinát tartalmazó katalizátorokat abból a gyárból, ahol Mercer dolgozik. 

NA 1992  (2024)

akció | dráma | thriller

Rodney King súlyos bántalmazása után a felelős rendőröket felmentették, s az eset kapcsán zavargások törtek ki Los Angelesben. A thriller két férfi - apa és fia - kapcsolatát... több»