Már csak kevesebb, mint egy hónap és jön a Deadpool & Rozsomák a mozikba! Ha belegondolunk, hogy a július 25.-én debütáló film - talán - csak egy megfelelő időben érkezett telefonon múlott, az minden rajongónak összerántja a gyomrát!

Hogy mi...?

Ryan Reynolds és Shawn Levy rendező nemrégiben elárulták ugyanis, hogy a Deadpool 3 leállításának határán voltak, amíg Hugh Jackman fel nem hívta őket (erről egyébként itt írtunk korábban).

A páros már hónapok óta dolgozott a forgatókönyvön Paul Wernickkel, Rhett Reese-szel és Zeb Wellsszel, de nehezen tudtak olyan történetet alkotni, ami nem tűnik az előző filmek újrajátszásának.

"Ryan és én már azon a határon voltunk, hogy azt mondjuk Kevin Feige-nek: 'Tudod mit? Talán nem ez a megfelelő időpont, mert nem tudunk előállni egy sztorival'" - mondta Levy - "És ez volt az a pillanat, amikor Ryan telefonja megcsörrent és Hugh volt az, aki a kocsijából hívott."

Azok a bizonyos #jókorjóhelyen pillanatok

Reynolds nem hitte el a hívás időzítését, mert éppen egy Kevin Feige-gel való találkozóra készültek, és nem tudták, mit mondjanak neki...

"A Kevinnel való Zoomon egyszerűen csak rögtön a közepébe vágtunk" - magyarázta Reynolds - "Azt mondtuk: 'Nézd, ez a hívás most érkezett. Úgy érzem, idióták lennénk, ha ezt az ajándékot figyelmen kívül hagynánk. Ez egy az egymilliárdból egy esély. Tényleg úgy érzem, hogy ez az, amit kerestünk."

...éééés így született meg a Deadpool & Wolverine.

Jackman indítékai

Hugh Jackman elmondta, a film lehetővé tette számára, hogy felfedezze Rozsomák egy másik oldalát, és az sem ártott, hogy a haverjaival lóghatott együtt:

"Megosztoznék Ryannel és Shawnnal, akik a két legjobb barátom" - mondta a színész - "Mi hárman együtt olyanok vagyunk, mint A három amigó. Nem volt olyan nap, hogy ne sírva nevettem volna. Annyira megfiatalított a szerep eljátszása. Úgy értem, 25 éve vagyok benne, és jobban érzem magam, mint valaha."

Levy hozzátette: "Ez a barátság hármunk között szintén jobbá tette a filmet. Nem szégyellsz furcsa, hülye sz*rságokat kipróbálni. És némelyik nem fog sikerülni. Néhány dolog nem fog működni. De ha nyugodtan buksz el a haverjaid előtt, akkor nyugodtan próbálkozol olyan dolgokkal is, amelyek inspirálóak lesznek."

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»