Ezt figyeld: Jön a kultikus Disney-sorozat élőszereplős adaptációja a Thor és a Halál a Níluson rendezőjétől

A Disney továbbra is mindenkit nosztalgia hangulatban kíván tartani. Kenneth Branagh a hamarosan Oppenheimerben lesz látható, illetve érkezik legújabb rendezése, a Szeánsz Velencében, a Disney viszont egy újabb szuperprodukcióhoz szerződtette őt.

Élőszereplős változatban ugyanis visszatér az egykor népszerű Gargoyles sorozat, amely annak idején három évadot élt meg. A széria egy csapat vízköpőről szólt, akik a középkori Skóciában vették fel a harcot a gonoszt ellen, napjainkban pedig Manhattanben térnek vissza, hogy megküzdjenek a sötétséggel.

Bár egyelőre keveset lehet tudni a projektről, a híresztelések szerint az élőszereplős változat hasonlóan az eredetihez egészen sötét humorral rendelkezik majd. Korábban David Elliot próbálkozott meg a széria “felélesztésével”, a sztori azonban nagyon hamar a polcra került a stúdiónál. 

Branagh viszont nem először rendez a Disney-nél, hiszen korábban a Hamupipőke és a Thor produkciókon dolgozott. A Szeánsz Velencében idén ősszel érkezik a hazai mozikba.