Flash, Pixar, svéd horror: 5 új film, amit CSAK a mozikban nézhetsz a héten (mozipremierek 24. hét)

Nem csak streaming téren lesz erős ez a hét, hanem a mozikban is. Hagyományosan csütörtökön debütálnak az újdonságok, ezen a héten sem lesz ez másképp. Az új premierfilmek közül most ötöt gyűjtöttünk össze nektek, amelyek mind megérdemlik, hogy jegyet váltsunk rájuk. Az alábbi listán animációs filmet, DC-szuperhősmozit, spanyol thrillert és svéd horrort is találtok.

#5

67 Flash – A Villám  (2023)

(17) (26)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent. Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének. Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barrynek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot. 
#4

80 Elemi  (2023)

(13) (2)

animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Element Cityben számos, a négy elem – víz, föld, levegő és tűz – egyikéből származó lény él együtt. A fürge eszű tűzlány, Ember Lumen (Parázs) és a laza vízfiú,... több»

A Disney és a Pixar új filmje, az ELEMI egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.
#3

dráma | thriller

HBO Max | TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Emilio (Daniel Grao) és Rosa (Ariadna Gil) tökéletes családot teremtettek együtt. Az 1970-es években a Kanári-szigetek egy kietlen vidékén építettek egy szeretettel teli házat... több»

A történet Rafa megérkezéséről szól egy kaktuszok között élő família tagjai közé. A titkokat rejtegető család életébe ez komoly felfordulást hoz, hisz ők addig elzártan éltek a saját kis völgyük nyugalmában. Rosa, Emilio és öt, különböző virágokról elnevezett lányaik idillje hamar felborul, mert bizony az idegen jelenlétében sötét titkukat is nehezebb lesz megtartaniuk maguknak… 
#2

44 Amerikai kopó  (2023)

(6) (1)

akció | thriller

Telekom TVGO

Egy fegyveres Texas Ranger, akit Thomas Jane alakít, egy Dean Jagger nevű bankrablót üldöz a sivatagban. Hősünk azonban rövidesen azzal kénytelen szembesülni, hogy Jagger nem egy... több»

Egy texasi ranger a sivatagon keresztül üldöz egy bankrablót. Időközben kiderül, hogy a bűnöző egy nemzetközi terrorista, aki London központjában tervez robbantásos merényletet elkövetni. Miután a társát megölik, a texasi kopó összeáll egy brit titkosügynökkel és annak főnökével, hogy együttes erővel vadásszák le a terroristát és megakadályozzák a londoni merényletet.
#1

64 Követés  (2022)

(4)

horror

Telekom TVGO

Egy baráti társaság meghívást kap egy privát, pazar szabadtéri szálláshelyre, amely egy aprócska szigeten található. Ottartózkodásuk feltétele az, hogy egy neves közösségi... több»

Egy baráti társaságot egy exkluzív luxuskempingbe invitálnak, egy apró szigetre, ahol a csapat egy ismert influencer vezetésével menő tartalmakat készül gyártani. A legenda szerint a szigetet körülölelő tóban egy ősi boszorkány kísért, ami remek lehetőségnek tűnik a fiatalok számára, hogy hírnevet szerezzenek maguknak a közösségi médiában. Bár a történet valódiságát sokan megkérdőjelezik, a kezdetben felhőtlen nyaralás hamar hátborzongató fordulatot vesz és minden jel arra utal, hogy a legenda igaz lehet.