Bár a Netflix még decemberben elkaszálta a Harcos apácát, most azonban van egy jó hírünk azoknak, akinek bejött a sorozat.

A rajongók gyakorlatilag tiltakozáshullámba kezdtek a közösségi médiában  SaveWarriorNun hashtaggel ellátott bejegyzésekkel, ezt a fajta elkötelezettséget pedig egyszerűen már nem lehetett figyelmen kívül hagyni.

Úgy tűnik, mostanáig kellett csak várni arra, hogy biztató hírt kapni a franchise-ról, egyúttal azonban van egy rossz hírünk. Noha a sorozat nem is folytatódik, három összefüggő filmepizód készül a jövőben.

A közelgő filmtrilógia bejelentését Dean English, a sorozat producere közölte a nyilvánossággal: “Először is azzal kell kezdenem, hogy köszönetet mondok minden hűséges rajongónak. Nektek és a hihetetlen energiátoknak köszönhetjük, hogy továbbra is hajtunk előre, hogy elkészítsük ezeket a történeteket. Nektek köszönhetjük, hogy az egészet érdemes csinálni. Szóval nagyon köszönöm a folyamatos támogatásotokat” - olvasható a közleményben

“Nagy örömmel jelentem be, hogy a Warrior Nun visszatér egy mozgóképes trilógia formájában. Ismét egy játékfilmtrilógia. Három. Egy dolgot még meg kell említenünk, ami a színészeket és írókat érintő hollywoodi sztrájkkal kapcsolatos. És ez az oka annak, hogy ma nem tudunk bejelentést tenni ezen a fronton. Néhányan talán azt kérdezik: ‘Ebből talán arra lehet következtetni, hogy elindul a Warrior Nun univerzuma, amely filmekkel és tévésorozatokkal bővülhet, amelyek olyan karaktereket követnek, akiket már ismerünk?’. A válasz erre a kérdésre igen. És a jövőben még több részletet fogunk megtudni” - tette hozzá English.

A készítők eddig közel 40 ezer dollár támogatást kaptak a rajongóktól, amelyekből posztereket készítettek a promóciós kampányhoz. Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a folytatásokkal kapcsolatban, a Harcos apáca sorozat mindenesetre elérhető a Netflix műsorkínálatában, a széria Mafabos adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva pedig el is indíthatjátok azt, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

akció | dráma | fantasy

Egy fiatal nő egy furcsa, isteni eredetű ereklye okán belekeveredik a Pokol és a Menny hatalmainak pusztító harcába... több»