Továbbra is készül a Legenda vagyok 2 forgatókönyve, amelyről legújabban maga Michael B. Jordan adott némi biztató hírt.

A Will Smith főszereplésével készült 2007-es Legenda vagyok folytatását először 2022 márciusában jelentették be, és már akkor arról számoltak be, hogy Smith mellet Jordan is csatlakozott a stábhoz.

“Még mindig dolgozunk a forgatókönyvön, és azon, hogy a megfelelő szintre hozzuk. Még nincs megjelenési dátum vagy ilyesmi. Nem tudom pontosan, hol fogjuk forgatni, de nagyon izgatott vagyok, hogy vele együtt álljak a kamera elé. Olyan valaki, akire már nagyon régóta felnéztem, és nagyon várom már, hogy együtt dolgozhassak Will-lel. Nagyon izgatott vagyok” - mondta Jordan a People magazinnak.

A Francis Lawrence rendezésében készült Legenda vagyok 150 millió dolláros költségvetéssel szemben 585 millió dolláros bevételt hozott, a folytatásra viszont a mai napig várnak a rajongók.

Az év elején a Vörös-tengeri Filmfesztiválon Will Smith még arról beszélt, hogy a folytatáshoz valószínűleg felhasználják majd az első rész alternatív befejezését. “Igazi rajongónak kell lenned, hogy tudd, hogy a karakterem meghal az első mozis verzióban, de a DVD-n volt egy alternatív verzió a befejezésről, ahol a karakterem túléli. Mi a DVD-verzió mitológiáját követjük. Többet nem mondhatok, de Michael B. Jordan benne van” - mondta a színész.

dráma | sci-fi | thriller

A  tudós Robert Newille az egyetlen túlélője az emberiség kipusztulást hozó vírusnak. A járvány következtében mutánsok jöttek létre, akik folyamatosan az életére törnek,... több»