Szeptember 4-én érkezik az Utolsó befutók legújabb évada, amelyhez friss jelenetképek is érkeztek, amelyeket a fenti galériánkban tudtok megtekinteni.

A premier napján két epizódot követően októberig minden szerdán hetente egy új epizódot adnak ki. A 4. évadban Hugo Weaving, Joanna Scanlan, Ruth Bradley, om Brooke és James Callis is csatlakozik az egyébként is illusztris nevekből álló stábhoz, mindemellett Gary Oldman, Kristin Scott Thomas és Jonathan Pryce is visszatérnek. A James Hawes rendezésében készült széria a Rotten Tomatoes portálon 97 százalékos értékelést kapott a kritikusoktól, míg a nézők 94 százalékot adtak rá, a hazai közönség 86 százalékra értékelte a Mafabon.

Már azt is tudjuk, hogy az AppleTV+ berendelte az ötödik évadot is, amelyet London Rules azonos című regényfolyamának ötödik kötetéből adaptálnak.

dráma | thriller

Egy csapat brit hírszerző ügynököt követhetünk nyomon, akik karrierjük végét jelentő hibáik miatt az MI5 egyik felejtős osztályán teljesítenek szolgálatot. Vezetőjük a... több»