Henry Cavill hamarosan halhatatlan lesz

Az már egy ideje tudható, hogy Chad Stahelski rendezésében új Hegylakó filmen dolgozik, az utóbbi időben azonban csendes volt a projekt háza tája.

Közel két éve már, hogy bejelentésre került a produkció, amelynek főszerepében ráadásul nem más, mint Henry Cavill lesz látható. A rendező tavaly márciusban beszélt arról, hogy a John Wickhez hasonlóan egy egész univerzumot szeretne létrehozni, most pedig egy újabb részletet is elárult.

Stahelski a Happy Sad Confused podcast vendége volt: “Azt hiszem, most már van néhány jó elemünk. A helyzet az, hogy van egy szlogened, ami az, hogy 'csak egy maradhat', nem ölhetsz meg mindenkit elsőre. Elmondok neked valamit; a mi történetünk több karaktert is felhasznál az eredetiből, és sok részletet ebből a világból. A különböző tévésorozatokból is beépítettünk elemeket” - jegyezte meg a rendező.

“Egyfajta előzménytörténetet próbálunk felépíteni, amely azt meséli el, hogyan érkeztek a Halhatatlanok a Gyülekezetbe. Egyfajta tudatalatti erőről van szó, amely arra ösztönzi ezeket a kiválasztottakat, hogy egy életre-halálra szóló párbajban szálljanak szembe egymással” - tette hozzá Stahelski.

Az tehát már most tudható, hogy az új Hegylakó egy előzménytörténet lesz, bár az egyelőre továbbra is kérdéses, kik térnek majd vissza a korábbi produkciókból.

79 Hegylakó  (1986)

akció | fantasy | kaland

Connor McLeod (Christopher Lambert) évszázadok óta járja a világot, és igyekszik őrizni a titkát: hogy azon kevés ember közé tartozik, akik halhatatlanok. McLeod soha nem veszti... több»