Hivatalos, jön a Men in Black/21 Jump Street-crossover

Jó ideje pletykáltak róla a Sony háza táján, hogy egy filmben egyesítik a két franchise-t, a CinemaConon azonban a stúdió hivatalosan is bejelentette a produkciót. Pontosabban egy logót, mely önmagáért beszél.

A projekt tehát mostantól MIB 23 cím alatt fut, bár az egyelőre nem világos, hogy ez már a valódi, vagy csak munkacím-e.

Bár a Sony nem részletezte sem az esetleges szereplőgárdát, sem a rendező személyét, az eddigi információk szerint a produkció Will Smith  és Tommy Lee Jones nélkül készül majd el, ellenben Channing Tatum és Jonah Hill biztosan visszatér a crossoverben. Szintén nem hivatalos, de a rendezői posztra az Alice Tükörországban  direktora, James Bobin a legesélyesebb.

A Sonynak egyébként nagy szüksége van mostanában a szuperprodukciókra, és a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül potenciálisan egy olyan mozi lesz, ami tömegeket csábíthat be a mozikba. Ugyanis az elmúlt egy évben számos olyan filmmel rukkoltak elő, melyek alulmúlták a várakozásokat, gondoljunk csak a Pixelre, az Alohara, vagy a Sérülésre, de ide sorolhatjuk a 007 Spectre: A Fantom visszatér -t is, mely 300 millióval keresett kevesebbet, mint elődje, a James Bond: Skyfall.