Igazi nagyágyú kaphatja a Bosszúállók 5 rendezői székét

Nagyon úgy tűnik, hogy Shawn Levy még egy kicsit marad az MCU-nál.

Hamarosan érkezik a hazai mozikba is a Deadpool & Rozsomák, a Variety magazin értesülése szerint pedig a jövőben Levy rendezheti a következő Bosszúállók filmet. Noha a Bosszúállók 5-öt eredetileg Destin Daniel Cretton rendezte volna, aki korábban a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáján is dolgozott, ő azonban még 2023 őszén visszalépett a projekttől.

Ami azt illeti, enyhén szólva is kissé zavarossá váltak az ötödik Bosszúállók körüli előkészületek. A film a korábbi tervek szerint A Kang-dinasztia címmel jelent volna meg, Jonathan Majorst botránya után azonban menesztette a stúdió, így valószínűleg a teljes koncepciót átdolgozzák.

A Deadpool & Rozsomák egyébként az első olyan Deadpool film lesz, amely már azután jelenik meg, hogy a Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, Levy korábban pedig azt is elhintette, hogy a történet tulajdonképpen nem egy Deadpool 3, erről viszont egyelőre nem árult el többet.

A Deadpool & Rozsomák július 25-én érkezik a hazai mozikba, a főszerepekben pedig Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Patrick Stewart, Jennifer Garner, Josh Brolin, Morena Baccarin és Matthew Macfadyen lesznek láthatók.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»