Jake Gyllenhaal (galériánkban) megkezdte az Apple TV+-ra érkező minisorozatának, a Ártatlanságra ítélve forgatását.

A színész szerdán Los Angelesben, egy külvárosi negyedben forgatott néhány jelenetet az új sorozatához, mely a Presumed Innocent címet viseli..

A szóban forgó minisorozat egy szörnyű gyilkosság történetét meséli el, amely felforgatja a chicagói ügyészi hivatalt, amikor az egyik emberüket gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével, és a megszállottságot, a szexet, a politikát és a szerelem hatalmát és határait járja körül, miközben a vádlott azért küzd, hogy összetartsa a családját és a házasságát.

Jake Gyllenhaal fogja játszani Rusty Sabichet, a szenvedélyes ügyészt, akit közeli kollégája meggyilkolásával vádolnak, miután a bizonyítékok az ő irányába kezdenek mutatni.

Múlt hónapban jelentették be, hogy Ruth Negga is szerepet kapott a sorozatban, ő fogja játszani Rusty feleségét, Barbara Sabichet. Barbara művész és anya, akinek az élete felborul, amikor férjét megvádolják a szeretője meggyilkolásával. Küzd a családjáért, miközben törött szívét és tönkrement házasságát ápolja, és megküzd a férje nagy nyilvánosságot kapó perével.

A sorozat egyelőre nem kapott premierdátumot.