Júliusban a Disney+-on: 8 kihagyhatatlan premierfilm és sorozat, amiről nem érdemes lemaradnod

Töltsd a nyarat a Disney+-szal és tedd még kellemesebbé ezeket a forró hónapokat az Utódokkal (Descendants), Bluey-val vagy a kritikusok által is elismert sorozat, A mackó (FX’s The Bear), vagyis Carmy lenyűgöző séf életével! A jó híreink sora nem ért még 

véget, hiszen a Will Trent második évada szintén júliusban érkezik. Ne hagyd ki 

ebben a hónapban a Star Wars: Az akolitus és a The Kardashians utolsó részeit sem! Mutatjuk a listát idelent.

#8

82 Futurama  (1999)

(13) (14)

animáció | kaland | sci-fi | szatíra | vígjáték

Disney+

A Futurama főszereplője Philip J. Fry, a 25 éves pizzafutár, aki 1999. december 31-én véletlenül 1000 évre hibernálja magát.  Matt Groening és David X. Cohen kultikus animációs... több»

A 12. évadjával és még több kalanddal, nevetéssel tér vissza a „Futurama” (Futurama) július 29-én. A sorozat Philip Fry (Billy West), a 25 éves pizzafutár életéről szól, aki 1999. december 31-én véletlenül lefagyasztja magát, majd 1000 évvel később felébredve új életet kezd. Sokszínű, új baráti társasága lesz, aminek Leela (Katey Sagal), a kemény, de kedves félszemű idegen, és Bender, az emberi tulajdonságokkal és hibákkal megáldott robot is tagja.
#7

vígjáték

Disney+

A tanárok gyöngyei visszatérnek a harmadik évadban is, hogy szembeszálljanak a diákokkal, kollégákkal és az egyre inkább elviselhetetlenebb bürokratikus rendszerrel. több»

Munkahelyi komédia elkötelezett, szenvedélyes tanárokról és a kissé érzéketlen igazgatóról. A 3. évad 2. része július 10-től elérhető.
#6

fantasy | horror | vígjáték

Max | Disney+ (2024.07.17.)

Nandor úgy érzi, hogy ismerőse (és néha barátja), Guillermo egyre távolodik tőle, mivel úgy tűnik, hogy sokkal több időt tölt Lászlóval, akinek képességeit próbára teszi,... több»

Ebben az évadban Nándor, a vámpír próbálja feltárni embertársa, Guillermo hirtelen távolságtartásának és változásának az okát, miközben Nadja egy korábban nem diagnosztizált természetfeletti átok hatásaitól szenved. Július 17-től elérhető.
#5

vígjáték

Disney+ (2024.07.03.)

Nell Serrano, a leégett és újonnan egyedülálló, önmaga által katasztrófának nevezett nő azon dolgozik, hogy újrakezdje a 10 évvel ezelőtt hátrahagyott életét és... több»

Nell Serrano gyászjelentéseket ír a helyi újságba, miaaltt a kapcsolatai hálójában próbál boldogulni. Július 3-tól elérhető.
#4

dráma | krimi

Disney+ (2024.07.24.)

Will Trent különleges ügynök a családja múltját felvállalva, a gyász érzéseit háttérbe szorítva és az elszántságtól hajtva beleveti magát az intrikák hálójába, hogy... több»

A Karin Slaughter New York Times-bestsellere alapján készült sorozat Will Trent különleges ügynökről szól, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársáról, akit születésekor elhagytak, és kemény gyerekkor várt rá Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. Will az egyedi nézőpontját használva keresi az igazságot, miközben neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóirodánál. Július 24-én 3 epizóddal indul.
#3

dráma | vígjáték

Disney+ (2024.07.17.)

A 3. évadban minden szem A mackóra szegeződik: Carmy, Sydney, Richie és társai elszántak, hogy sikerre vigyék éttermüket. Azonban a vendéglátásban minden egyes nap egy elvesztett... több»

A kritikusok által elismert, Emmy®-díjas FX „A mackó” (FX’s The Bear) című sorozat harmadik évadában nyomon követheted Carmy és társai történetét, ahogyan a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A gasztronómia csúcsára való törekvés új távlatokat nyit meg előttük és a társaság összetartásán is segít. A séfek megtanulják ugyan, hogy minden másodperc számít, de ebben az évadban az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges. Premier július 17-én.
#2

animáció

Disney+ (2024.07.03.)

A kölyök Bluey, az energikus ausztrál pásztorkutya fantáziadús, viccesen kibontakozó játékokba vonja be a családját, és a szomszédságot is beleszövi az ő elragadó világába. több»


Szereplők: Dan Brumm, David McCormack
Az egy és háromperces „Bluey miniepizódok (Bluey Minisodes) gyűjteményét a „Bluey” (Bluey) alkotója, Joe Brumm írta és a Ludo Studio rendezte. Ezek a játékos interakciókra épülő rövid részek Bluey és Bingo vicces és kedves pillanatait mutatják be, miközben feltárják a kölyök kutya világát. A Burkutya (Burger Dog) nevű első epizódban Bluey és Bingo egy bosszantó zenére táncolnak, majd egyszer csak megjelenik Bandit, hogy megállítsa őket. Július 3-tól mind a 7 epizód elérhető.
#1

akció | családi | kaland

Disney+ (2024.07.12.)

Amikor a zsarnoki Szívek Királynője puccsot szít Auradon ellen, Rednek, Csodaország hercegnőjének össze kell fognia Chloe-val, Hamupipőke és a Szőke Király lányával, hogy... több»

Miután a Szívkirálynő vakmerő akciót szít Auradonban, lázadó lánya, Vörös és Hamupipőke perfekcionista lánya, Chloe egyesítik erőiket, és visszautaznak az időben, hogy megpróbálják megfordítani azt a traumatikus eseményt, amely Vörös anyját a gonosz útjára sodorta. Premier július 12-én.