Jessica Alba kétségtelenül Hollywood egyik legdögösebb színésznőjének számít, aki most azt is elmondta, hogy pályafutása elején, hogyan kerülte el azt, hogy ragadozók áldozatává váljon.

A színésznő az HBO Max és a CNN Who's Talking to Chris Wallace? című műsorának egyik legutóbbi epizódjában beszélt arról, hogy tinédzserként és fiatal felnőttként Hollywoodban férfiasabb “személyiséget” vett fel, hogy elkerülje azt, hogy a különböző hollywoodi ragadozók prédájává váljon. Alba 13 évesen kezdett el színészkedni, majd 19 évesen kapta meg a pályafutásában áttörést hozó Max Guevara szerepét a Sötét angyal című sorozatban.

“Azt hiszem, megértettem, hogy segítenem kell eladni a terméket” - mondta Alba Wallace-nak, amikor arról kérdezték, zavarta-e, hogy a média szexszimbólumként tárgyiasította őt.

“Úgy adják el, ahogyan eladják, szóval megértettem, hogy ez egy üzleti döntés és egy stratégia. És így képes voltam elhatárolódni tőle. De azt hiszem, nem tudod megváltoztatni mások véleményét arról, hogy mit gondolnak rólad, vagy mit nem. Nem hiszem, hogy bármi baj lenne azzal, ha az ember vállalja a szexualitását. Én csak őszintén szólva nem voltam az a személy. Nagyon ideges voltam mindezzel kapcsolatban, és elég kényelmetlenül éreztem magam a saját bőrömben” - tette hozzá a színésznő.

“Abban az időben úgy éreztem, hogy nagyon is férfiasan kell viselkednem és a férfias ‘energia páncélját’ kell viselnem, mert 12 és 26 éves korom között rengeteg ragadozó volt Hollywoodban. Nagyon kemény voltam. Káromkodtam, mint egy tengerész. Azt hiszem, megpróbáltam magam a lehető legelérhetetlenebbé tenni, hogy ne használjanak ki” - mondta Alba.

akció | dráma | misztikus | sci-fi

Max, a törékeny külsejű nő nem mindennapi képességekkel rendelkezik. A közeli jövőben játszódó történetben Max felkerekedik, hogy fényt derítsen múltjának titkaira,... több»