James Gandolfini a Maffiózókban nyújtott alakítását ma már gyakran emlegetik a televíziózás történetének egyik legjobb színészi teljesítményeként. 

Pályatársa, Jamie Lynn Sigler viszont nemrég elárulta, hogy Gandolfini gyakran megkérdőjelezte önmagát a forgatások során. Sigler Tony lányát, Meadow-t alakította a sorozatban, a színésznő pedig Sigler Michael Rosenbaum Inside of You című podcastban idézett fel néhány mozzanatot a munkálatokból. 

“Jim az a fajta partner volt, akinél úgy éreztem, hogy amikor ott van, és az egyetlen célja az volt, hogy olyan jó legyek, amennyire csak lehetek. Minden egyes alkalommal, amikor vele dolgoztam, mintha csak azt mondta volna: ‘Segítek neked abban, hogy a legjobb alakításodat nyújtsd’” - mondta Sigler. 

“Persze ennek semmi köze nem volt a saját önbizalmához. Megkérdőjelezte önmagát. Voltak pillanatok, amikor azt mondta: 'Kib@szottul béna vagyok', de én ezt értékeltem, mert nekem is voltak ilyen gondolataim, de nem mondtam ki őket hangosan, mert nem akartam, hogy bárki is megtudja, hogy így érzek. Ő elég magabiztos volt ahhoz, hogy ezt így kimondja” - tette hozzá a színésznő. 

Sigler azt is elmondta, hogy annak idején nem ismerte fel a sorozat nagyszerűségét, most viszont nagy vágya, hogy a teljes stáb újra összeálljon.

95 Maffiózók  (1999)

dráma | krimi

A maffiavezér, Anthony Soprano kénytelen pszichiáterhez fordulni, akinek beszámol magánéletének egyes aspektusairól, azonban vannak dolgok, melyekről nem beszélhet. Diszkréten... több»