62% 43 szavazat
Pókok

Pókok

Vermines
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
28
Szereplők (28)
8
Képek (8)
3
Videók (3)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Kaleb hamarosan 30 éves lesz, és még soha nem volt olyan magányos, mint most. Nővérével elhidegültek egymástól egy örökség miatt, és elfordult a legjobb barátjától is.
Szenvedélyesen rajong az egzotikus állatokért, ezért egy nap egy mérges pókkal tér haza, amely elszabadul az otthonában, így… Több


Forgatókönyvíró: Florent Bernard, Sébastien Vanicek
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2024.03.28.
Forgalmazó: Vertigo

KULCSSZAVAK

 
2024.05.01 Eastern79

legújabb vélemény

Pókiszony

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nálam jobban valószínűleg senki sem parázik nyolclábú barátainktól azonban ez a film a tecnikai megoldásokon kívül nem nagyon tud felmutatni semmit. Az igaz, hogy egy horrorhoz képest dícséretesen sokat foglalkozik a karakterek kibontásával de mivel egy állatos horrorfilmről beszélünk talán ez pont a történet rovására megy mert a pókokról meg szinte semmit sem tudunk meg. Néha kifejezetten idegesítő amikor több karakter van egyszerre egy jelenetben és úgy visítoznak, ordítoznak, hogy az a dialógusok érthetőségének a rovására megy. Vannak kifejezetten ijesztő és gusztustalan jelenetek de összességében nagyobb a füstje mint a lángja.

0
 
2024.04.28 HE7EDIK

Van benne néhány ötletes rendezői megoldás, és a hangulata is elég nyomasztó, de nem hagy túl mély nyomot az emberben. Ezek a pókos mozik sajnos nem tudnak többek lenni ennél.

0
 
2024.04.28 Jocpappa

10/4

Lenyűgöző, hogy 2023-ban is jelennek meg gyilkos állatokról szóló filmek. Múltkor összeszámoltam, eddig 14 darab különböző állatos trash filmet néztünk maratonokon, és még mindig nem engedik el ezt a témát. A film azon kívül, hogy egy ezredik noname mérgespókos film, ótvar unalmas, kispórolt, felesleges, érdektelen.

0
 
2024.03.27 Lóri Ádámcsik

Arachnophobia 2024

A film első fele nagyon jó. Izgalmas, pörög, leköti a figyelmet, és a székbe szegezi a nézőt! A második fele viszont pont az ellenkezője. Lapos, unalmas és vontatott. A végét pedig jobban összerakhatták volna. Akkor 4* járna neki! A pókos, kirajzós jelenetek nagy parázósra sikerültek, azért jár a piros pont!

0
 
2024.04.28 Strausz Odett

Uhhh

Érdekes, kicsit sablonosnak tűnhet, ám mégis van mondanivalója, nem „csak” egy pókokkal teli horror. Kissé brutál, de szerintem jó volt. 8/10.

0

A film 3 720 345 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 651 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

A Pókok forgatása a Párizs melletti Seine-Saint-Denis megyében zajlott 2022 januárjától március elejéig.Szerző: csd

#2
 

A Pókok Sébastien Vanicek első nagyjátékfilmes rendezése.Szerző: csd

#3
 

A Pókokban látható épületek, amelyekben a cselekmény játszódik, nem a filmhez készültek; ezek a Párizs melletti Noisy-le-Grandban található Picasso Arénák, amelyeket Manuel Núñez Yanowsky építész tervezett a 80-as években.Szerző: csd

#4