Kiderült, hogy miről szól majd a Bad Boys for Life

A Bad boys - Mire jók a rosszfiúk?-franchise rajongói már 15 éve várnak arra, hogy a sorozat 3. rész végre elkészüljön, ezért igen nagyot szólt tavaly a hír, amikor  Will Smith és Martin Lawrence hivatalosan is bejelentette, hogy a film: készül.

A Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk forgatása hamarosan el is kezdődik: a két színész jelenleg a munka előkészítésén dolgozik, és nagyban besegít a szereplőválogatásba. Tesztfelvételek és tesztjelenetek során dől majd el, hogy melyik színészekkel és színésznőkkel működik majd köztük az a híres kémia, ami nagyban hozzájárulhat majd a film sikeréhez – bár arról nincsenek további információk, hogy ez pontosan mit is takar.

Az viszont kiderült, hogy miről szól majd a film: a Miami rendőrség és elit fegyveres csapata ezúttal egy drogkartell vezetőjét, Armando Amrast akarja levadászni, aki egy, a kartell munkája iránt messzemenőkig elkötelezett, hidegvérű gyilkos. Armas veszélyes ellenfél, aki anyja azzal a feladattal bízott meg, hogy ölje meg a Smith által alakított Mike-ot. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a rendőrséghez új munkaerő érkezik, egy tehetséges és okos kriminálpszichológus, Rite (Paola Nuñez) – aki történetesen Mike volt barátnője.

A főgonoszt Jacob Scipio alakítja majd, és a filmben olyan további sztárok tűnnek még fel, mint a régi jó ismerős Joe Pantoliano vagy az egykori tinisztár Vanessa Hudgens. A stáblista természetesen még nem teljes, így várható, hogy érkezik még egy-két nagyágyú a filmbe.

Hogy mire lehet majd számítani a filmtől? Az biztos, hogy lesz benne egy jó adag látványos akció és sok-sok humor – hiszen ez az, amire a rajongók elsősorban számítanak -, de az is tény, hogy a szinopszis alapján ez lesz majd a franchise legsötétebb hangulatú darabja.

A filmet 2020-ra ígérik, de addig sem maradunk majd pletykák, hírek és infók nélkül.