Bármennyire is hihetetlenül hangzik Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis harminc évvel ezelőtt szerepeltek együtt James Cameron Két tűz között rendezésében.

A két sztár az elmúlt hétvégén az After-School All-Stars rendezvényen vett részt, amely esemény a nehéz háttérrel rendelkező gyermekeken igyekszik segíteni. Az eseményre Curtis egy német dirndl-ruhát és egy virágkoszorút viselt, ameky az esemény témájához tartozott egyébként. Schwarzenegger ezzel szemben igyekezet lehetőleg minél egyszerűbben öltözködni.

Az 1994-ben megjelent Két tűz között 378 millió dollárt keresett a pénztáraknál, így az év harmadik legmagasabb bevételét  termelő produkciójává lépett elő. Jamie Lee Curti nem mellékesen elnyerte a legjobb női alakításnak járó Golden Globe- és a Saturn-díjakat.

Az After-School All-Stars az ország egyik legnagyobb nonprofit szervezete, amely küldetésének tekinti, hogy olyan átfogó iskolán kívüli programokat biztosítson, amelyek biztonságban tartják a gyerekeket, és segítenek nekik az iskolai és az életben való boldogulásban.

akció | thriller | vígjáték

Harry Takser (Arnold Schwarzenegger) nappal egyszerű számítógépes szakemberként dolgozik, ám eközben a szupertitkos Omega csoport első osztályú ügynöke, akinek feladata, hogy... több»