Delia Owens bestselleréből készült a regénnyel azonos című film: Ahol a folyami rákok énekelnek – mostantól te is megnézheted a Netflixen, ha a mozikban kihagytad volna!

A filmet Olivia Newman rendezte Lucy Alibar forgatókönyvéből, producerei Reese Witherspoon és Lauren Neustadter voltak.

A történet egy elhagyatott, de dacos lányt, Kyát (Daisy Edgar-Jones) követi, aki egy észak-karolinai mocsárvidéken neveli fel magát – mivel anyja elhagyta, apja erőszakosan bánt vele egész életében. Mindeközben Kya természettudóssá válik. Amikor a város népszerű sportolóját, Chase Andrewst (Harris Dickinson) holtan találják, ő lesz az első számú gyanúsított, és gyilkossággal vádolják.

A film nyereséges volt annak ellenére, hogy a kritikusok korántsem rajongtak érte: a Rotten Tomatoes oldalán az értékeléseknek mindössze 35%-a pozitív. A mafab látogatói azonban sokkal jobban szerették, 85%-os az értékelése. Te adsz egy esélyt a filmnek?

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | misztikus

Kya Clarkot Barkley Cove lakói titokzatos és vad teremtésként ismerik, akit családja magára hagyott. Ez a történet egy fiatal lány felnőtté válásának története, aki az 50-es... több»