Új skandináv krimi-thrillerrel jelentkezik a Netflix, holnaptól ugyanis már elérhető a platformon az Elle Marja P Eira rendezésében készült Lopás.

Ann-Helen Laestadius bestseller regénye alapján készült film egy fiatal nő küzdelmét mutatja be, aki meg akarja védeni őslakos örökségét egy olyan világban, ahol az idegengyűlölet egyre erősödik, a klímaváltozás veszélyezteti a rénszarvastartást, a fiatalok pedig a kollektív kétségbeesés miatt az öngyilkosságot választják.

Ez a történet viszont azokat a feszültségeket is feltárja, amelyek akkor keletkeznek, amikor a modern eszmék egy mélyen gyökerező patriarchális struktúrákkal rendelkező hagyományos kultúrával találkoznak.

A film főszerepében Martin Wallström, Jennifer Lila, Elin Oskal, Lars-Ante Wasara, Magnus Kuhmunen, Pavva Pittja és Ida Labba Persson látható. A Lopás holnaptól tehét elérhető a platformon, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

45 Lopás  (2024)

dráma | thriller

Egy fiatal nő küzdelme őslakos örökségének megvédéséért egy olyan világban, ahol az idegengyűlölet egyre erősödik, az éghajlatváltozás veszélyezteti a... több»