A tavalyi év legnagyobb slágerének bizonyult vígjáték most végre az HBO Maxon is elérhetővé válik. Holnaptól elérhető ugyanis a platformon a Jennifer Lawrence főszereplésével készült Barátnőt felveszünk.

A film története szerint Maddie élete a szakadék szélére került. Házát rövidesen árverés alá bocsátják, így nagyon hamar pénzt kell szerezni, a gondok azonban csőstül szakadnak rá. Rövidesen egy házaspártól kap egy igencsak kecsegtető ajánlatot: kap egy Buickot, ha cserébe segít tinédzserkorú fiuknak, Percynek kibújnia a csigaházából. Ez persze nem lesz egyszerű, hiszen Percy egy rendkívül kedves és okos srác, egyszerűen nem az a típus, akit Maddie le tud venni a lábáról.

Gene Stupnitsky filmje hatalmas sikert aratott Magyarországon, 226 551 darab mozijegyet adtak el a produkcióra, amely alapján a film 277 554 921 millió forint bevételt termelt nálunk, a hazai nézők pedig 68 százalékra értékelték a Mafabon.

A film főszerepeiben Lawrence mellett Matthew Broderick, Natalie Morales, Ebon Moss-Bachrach, Laura Benanti, Kyle Mooney és Scott MacArthur láthatók. A Barátnőt felveszünk tehát holnaptól már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

vígjáték

Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»