Már szeptemberben a mozikban: Magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice 2

Végre magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice 2.

Magyar nyelvű előzetest kapott Tim Burton (Charlie és a csokigyár) új, hamarosan a hazai mozikba is megérkező filmje, melyre közel negyven évet vártak a rajongók.

A történet szerint egy családi tragédia után Deetzék visszatérnek régi otthonukba, Winter Riverbe. Lydia (Winona Ryder) sosem tudta lerázni magáról a kísértetiesen mókás Beetlejuice (Michael Keaton) emlékét, ezért pánikba esik, amikor lázadó tinédzser lánya (Jenna Ortega) felfedezi a padláson a város titokzatos makettjét, amely a túlvilági kapuként szolgál, és véletlenül kinyitja azt. Hamarosan szörnyű veszélyek fenyegetik mindkét világot. Elég, ha valaki háromszor kimondja Beetlejuice nevét, és a démon előbukkan az árnyékból, hogy bebizonyítsa: bármilyen káosz tovább fokozható.

A film főbb szerepeit Michael Keaton, Winona Ryder, Jenna Ortega, Willem Dafoe, Danny DeVito, Monica Bellucci és Catherine O'Hara játszák.

A Beetlejuice 2 szeptember 5-től látható a magyarországi mozikban. A film előzetesét idelent tudjátok megnézni.

fantasy | horror | vígjáték

Beetlejuice visszatér! Egy családi tragédia arra készteti a Deetzek három generációját, hogy visszatérjenek rég elhagyott Winter River-i otthonukba. Lydia (Winona Ryder), akit az... több»