Belépő-animének tartják az Öngyilkos osztag: Iszekai című sorozatot, főleg a DC rajongóinak. Június 27-én érkezik a Maxra – te teszel vele egy próbát? 

A tíz epizódos Öngyilkos osztag: Iszekai a sok szemet gyönyörködtető 2024-es nyári anime megjelenések között van. A sorozat egy olyan belépést kínál az anime világába, amely izgalmas bepillantást nyújt az öngyilkos osztag szórakoztató új verziójába. A tagok a korábbi öngyilkos osztag-akciókból ismert arcok, néhány más ikonikus DC-gonosztevő, valamint az isekai környezetet tükröző vadonatúj karakterek keveréke.

A népszerű karakterek, mint Joker és Harley Quinn mellett a sorozat olyan karaktereket vegyít, akiket a rajongók már láthattak a képernyőn, mint Deadshot, King Shark, Peacemaker és Rick Flag. 

Az öngyilkos osztag olyan ikonikus szereplői, mint Deadshot mellett olyan eredeti, isekai ihletésű karakterek is feltűnnek, mint Fione, Aldora és Cecil. A DC-től nem idegenek a kardpárbajok és fantasy világa sem, olyan emlékezetes karakterekkel, mint Amethyst vagy Etrigan, a démon.

Az animét Tappei Nagatsuki és Eiji Umehara írta, a rendezője pedig Eri Osada

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, 27-től a mafabos adatlapról a Max logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

Harley Quinn, Joker és az Öngyilkos osztag pusztítást végeznek az ISEKAI-ban, a Warner Bros. Japan és a WIT Studio vadonatúj, eredeti anime sorozatában. Az Iszekai a „másik... több»