Az Azok a 90-es évek show június 27-án tér vissza második évadával! A 2000-es évek klasszikusának, az Azok a 70-es évek spin-offja Leia Formant (Callie Haverda) és barátai eklektikus csoportját követi, akikkel akkor találkozik, amikor a nyarat a wisconsini Point Place-ben tölti nagyszüleinél, Rednél (Kurtwood Smith) és Kittynél (Debra Jo Rupp). 

„Point Place-be menni az előző évadban igazi élmény volt mindannyiunk számára. Nagyon örülünk, hogy visszatérhetünk a második évadra is.” – mondta a Tudumnak Lindsey Turner társalkotó és executive producer. Az ismerős arcok mellett rengeteg új vendégszereplő is csatlakozik idén – köztük néhány '90-es évekbeli ikon.

A második évadban Leia és Jay izgatott, hogy kilenc hónap távollét után újra együtt lehetnek, de a lány ideges, mivel Jay még mindig nem tudja, hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Nate aggódik, hogy a barátnője, Nikki sem tudja. Az évad konfliktusának kiindulópontja ez a titok, amelyről kiderül, hogy nem sokáig maradhat rejtve. És amikor végre kiderül az igazság, kapcsolatok kerülnek veszélybe, barátságok forognak kockán, és a nyár a végét járja, mielőtt még elkezdődött volna.

A sorozatot Clarissa CarsonErin Foley és Jake Lasker írta, rendezői pedig: Gail Mancuso és Laura Prepon.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, 27-től a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | romantikus | vígjáték

1995-ben járunk, Leia Forman a nagyszüleinél tölti a nyarat, ahol Kitty figyelő szeme és Red szigorú tekintete alatt elkezd barátkozni a Point Place-i gyerekek új generációjával. több»