Mától a Netflixen: Benedict Cumberbatch új filmje szinte tökéletes

A Netflix a neves filmes alkotóval, Wes Andersonnal szövetkezett, hogy elkészítsék a Henry Sugar csodálatos története című filmet, amelyet több, rövidebb filmből áll. 

A filmek olyan sztárokat sorakoztatnak fel, mint Benedict Cumberbatch, Ben Kingsley, Ralph Fiennes és Dev Patel.

A Henry Sugar csodálatos története tizennégy rövidfilmből áll, amelyek mindegyike önálló történet, de ezek a sztorik összekapcsolódnak, magukkal ragadva a nézők figyelmét. A történet Roald Dahl azonos című regényén alapul, és egy gazdag üzletember hihetetlen élettörténetét mutatja be. A filmet hét Oscar-jelölt Wes Anderson írta és rendezte.

A mozi első pillantásra egy szórakoztató és tanulságos mese a hihetetlenül gazdag emberről, Henry Sugarról. Azonban, amikor egy nagyobb összegű téttel induló pókerjáték kerül a történet középpontjába, a sztori sötét fordulatot vesz. A film főszereplője felfedez egy titkos módszert a kártyák számolására, aminek segítségével befolyásolni tudja a játék menetét. Azonban, amikor úgy dönt, hogy képességét igyekszik önzetlen célokra használni, a dolgok bonyolultabbá válnak, 

egyre inkább az emberi természet és az önfeláldozás kérdései kerülnek középpontba. 

A Henry Sugar csodálatos története humorral és szívet melengető pillanatokkal teli film, amely igyekszik mélyebb gondolatokat elindítani a nézőkben. A szereplők fantasztikus alakítást nyújtanak, és a film szépen bemutatja a karakterek fejlődését és változását a történet során.

Összességében a Csodálatos Henry Sugar egy szórakoztató és tanulságos film, amely érzelmekkel és gondolatokkal tölti meg a nézők szívét és elméjét. Wes Anderson rendezése és a tehetséges szereplőgárda mellett a film vizuálisan is lenyűgöző, és garantáltan felejthetetlen élményt nyújt azoknak, akiknek szerencséjük van megnézni.

Ha szívesen látnád a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

dráma | kaland | rövidfilm | vígjáték

Többféle történet főszereplője Henry Sugar, aki egy ellopott könyv segítségével képes átlátni a tárgyakon és megjósolni a jövőt. több»