Guy Ritchie Úriemberek című alkotása tarolni fog márciusban.

Tölts magadnak egy pohárral a legdrágább whiskyből és készülj fel az öklök csatájára, mert a kultikus rendező, Guy Ritchie gengszter kalandja megérkezett a streaming platformra.

A streaming közönségnek szánt széria egy újabb szeletét mutatja be a rendező 2020-as azonos cím alatt futó filmes víziójának. Habár a sorozatban szereplő karakterek teljesen eltérnek a filmes karakterektől, az Úriemberek ugyanazt az esszenciát hordozza, mint filmes társa - egy csomó meglepő trükköt tartogat a tarsolyában, ahogy az a lenti trailerben is látható.

A Fehér Lótusz sztárja, Theo James a sorozat főszereplője, aki Halstead hercegét, Eddie Hornimant alakítja. Eddie egy angol arisztokrata elhagyott fia, aki a bűn világába, konkrétan Bobby Glass (Ray Winstone) ipari kannabisz birodalmába csöppen. A Préda sztárja, Kaya Scodelario Susie Glasst alakítja, Bobby divatos és kegyetlen lányát, aki a drogüzlet mindennapi ügyeit intézi. Ritchie az egész bizniszt kézben tartja, hiszen ő a sorozat készítője, társszerzője, vezető producere és a pilot két epizódjának rendezője is.

"Az Úriemberek világa egy kicsit én vagyok," nyilatkozta Ritchie tavaly novemberben a Netflixnek. "Alig várjuk, hogy visszahozzuk a rajongókat ebbe a világba, bemutassuk az új karaktereket és történeteiket, és nagyon izgatott vagyok, hogy ezt az elképesztően tehetséges szereplőgárdával tehetem meg."

Miről szól a sorozat?

Eddie Horniman először méri fel örökségét… Egy hatalmas birtokot, amiről hamarosan kiderül, hogy egy hatalmas drog birodalom termesztő üzem. "Érthető módon ki akar szakadni ebből a különös üzletből" - mondta Ritchie a Netflixnek. Nehezíti a dolgát, hogy a brit alvilág elitje mind közel szeretne kerülni a húsos fazékhoz, ki akarja szakítani a részét a drog birodalomból. Eddie megpróbálja lekörözni a gengsztereket a saját játékukban. "És itt jönnek létre azok az alvilági üzletek, amelyek később üldözik őt" - folytatta Ritchie.

Ahogy Eddie belekóstol az alvilági életbe, egyre jobban rákap. De, ahogy Ritchie fogalmaz, az arisztokrata és a hivatásos dílerek közötti különbség az, "ahol minden móka rejlik". Végül is, magyarázta, "A történet valójában az elméleti dílerség kezdeti gyermek lépésektől a hardcore kereskedelemig vezet. De vajon Eddie túléli-e a kísérletet? 

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

75 Úriemberek  (2024)

akció | krimi | vígjáték

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»