A Bezzegszülők 4. évada egy gyors időugrással zárja a komédia sorozatot.

A 2020-ban indult széria főszereplői Martin Freeman és Daisy Haggard egy fiatal párt alakítanak, akik igyekeznek a legjobb tudásuk szerint nevelni gyermekeiket. Paul (Freeman) azonban nem volt felkészülve apaszerepére, saját gyerekkorából nincs tapasztalata arról, hogyan kell jól gyereket nevelni. A sorozat első három évadában a család életében nagy változások történtek, a legutóbbi teljesen új és bizonytalan helyzetbe sodorja a teljes családot.

A Bezzegszülők 4. évada két új szereplőt emel a történetbe, hiszen ismét változnak a gyermekeket (Luke és Ava) alakító színészek. Ezúttal Luke 18 éves, Ava pedig 16. Mindketten új dolgokat tapasztalnak meg a szerelemben. Luke váratlanul apa lesz, és Ava lehet, hogy megtalálta az igazit egy vele egykorú fiatal lányban, akivel nemrég találkozott. Mindeközben Paul és Ally azon gondolkodnak, hogy érdemes-e megmenteni házasságukat. A beharangozó alapján sok kibogozásra váró szál maradt a 4. évadra…

A korábbi évadokhoz képest a legnagyobb változást az jelenti, hogy 5 évet ugrik előre az időben a sorozat. Az új évad szereplői között Oscar Kennedy alakítja Luke-ot és Zoë Athena Ava-t. Ők a harmadik páros, akik a két gyereket alakítják a sorozat négy évada alatt. Kennedy korábban az Outlander- Az idegenben William Grey szerepét játszotta, és vezető szerepet vállalt a Wreck című sorozatban a BBC Three-n. Athena  új színész, akinek ez az első szerepe.

A Bezzegszülők negyedik évadának többi szereplője Stella Gonet, aki Leah szerepét játssza, Alun Armstrong, aki Jim karakterét alakítja, Joanna Bacon, aki Jackie szerepében tűnik fel, Patrick Baladi, aki Darren szerepét játssza, és Deepica Stephen, aki Maya karakterét alakítja. Az egyetlen ismert új színész az "Breeders" negyedik évadában Jessie Williams, aki Holly szerepét játssza.

A záró évadban Paul igyekszik felkészíteni Luke-ot arra, hogy jó apa legyen, Ally 50. születésnapja közeledtével pánikba esik, amin nem segít Darren, az üzlettársa, aki korát kihasználva próbál több munkát szerezni a partnerségnek. Jim visszatért Jackie-hez, és boldog a menedékotthonban, míg Jackie megpróbálja hátrahagyni az afférjüket, hogy helyrehozzák a dolgokat. Leah ugyan elvált, de még mindig olyan önző, mint amilyen korábban volt. Ava 16 éves, és maga mögött hagyta a vallást, de újra talál örömet, amikor megismerkedik egy fodrásznővel, Hollyval.

Az utolsó évad holnaptól elérhető az HBO Max-on. Az évad első része a mafabos adatlapról is elindítható az HBO Max logóra kattintva, amennyiben van előfizetésük a streamingszolgáltatónál.

dráma | vígjáték

Öt évvel később Paul és Ally a szakítás szélén állnak, Jim és Jackie zűrzavarban vannak, Luke és barátnője, Maya pedig a karácsonyi vacsorán olyan hírt közölnek, amely... több»