Itt van minden amit tudni lehet a Fallout című Amazon Prime sorozatról.

Ella Purnell ideje talán lejárt a Túlélőjátszmában, de készen áll arra, hogy az Amazon új sorozatában lángra lobbantsa a világot. Purnell Walton Goggins és Aaron Moten mellett a régóta futó Fallout videojáték-franchise alapján készült új sorozat sztárja. A dieselpunk poszt-nukleáris pusztaságban játszódó Fallout-játékok az erkölcs, a stratégia kérdéseit járják körül, valamint azt, hogy mennyire inspirálhat Mad Max egy művet, mielőtt társproduceri kreditet kell kiosztani.

Todd Howard, a Bethesda igazgatója a Lex Fridman podcastben elmondta, hogy a sorozat nem adaptál közvetlenül egyetlen játékot sem, hanem inkább a térképen kívülre helyezi magát. "A cél az volt, hogy 'Csináljunk valamit, ami a Fallout világában létezhet'. Nem egy játék történetét meséljük újra. Alapvetően a térkép egy területéről van szó, és arról, hogy mondjuk el itt egy olyan történetet, ami beleillik az általunk felépített világba, és nem sérti meg a szabályokat" - mondta. "Utalhat a játékokban szereplő dolgokra, de nem a játékok újramesélése. Ugyanabban a világban létezik, de ez egy saját, egyedi dolog, így hozzáadódik a világhoz"." 

A Variety szerint Purnell egy "vidám és hihetetlenül közvetlen" nőt fog alakítani, aki mindenre képes. Amerikai életigenlés és veszélyes csillogás van a szemében. Ez szinte az összes női NPC-t jellemzi a játékokban. Aaron Moten Maximust alakítja, aki az Acél Testvériség tagja. A Deadline szerint Goggins egy ghoul-t játszik - olyan embert, akiknek a húsa leolvadt a nukleáris sugárzás miatt, emellett lényegében halhatatlan. "A Ghoul bizonyos szempontból olyan, mint Vergilius költő Dante Poklában. Ő a vezetőnk, ha úgy tetszik, ezen a besugárzott poklokon keresztül, amiben ebben a poszt-apokaliptikus világban találjuk magunkat" - mondta Goggins. 

Ha szívesen megnéznéd a sorozat első évadát és rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor nincs más dolgod mint a széria  mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Amazon Prime gombra kattintani.

64 Fallout  (2024)

akció | dráma | kaland

Egy jövőbeli, poszt-apokaliptikus Los Angelesben a polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a... több»