A Netflix egy éve, 2022 májusában jelentette be, hogy megszerezte A fájdalom ügynökei című filmet, ami az 50 millió dolláros költségével az egyik legnagyobb fogásnak számított a cannes-i piacon. 

A fájdalom ügynökei mögött számtalan tehetség áll. David Yates rendezte, akinek neve leginkább a Harry Potter filmekből ismert, valamint olyan sztárokat sikerült megnyerni, mint Emily Blunt és Chris Evans.

Az előzetes és a szinopszis alapján a film szatirikus komédia, ami hasonlóan A Wall Street farkasához, az intézményesült kapzsiságról szól.

A fájdalom ügynökeinek története Liza Drake, az általánost végzett egyedülálló anya körül forog, aki egy csődközelbe jutó közép-floridai gyógyszeripari startupnál kap állást, ahol hamarosan egy halálos következményekkel járó bűnügy középpontjában találja magát.

A film története lazán kapcsolódik a New York Times 2018-as cikkéhez és egy ezen a címen megjelent 2022-es regényhez. Mindkettőt Evan Hughes írta.

A fájdalom ügynökei főszerepében Emily Blunt látható, aki Liza Drake szerepébe bújik. Partnere pedig nem más, mint az Amerika Kapitány karakterét alakító Chris Evans, aki ezúttal Pete Brenner, aki a csőd közelébe jutó gyógyszeripari cég értékesítési osztályának munkatársa. A filmben látható lesz Catherine O'Hara is, akit a nézők Mora Roseként ismerhetneknek a Schitt's Creekből, . Ő alakítja Jackie Draket, Blunt karakterének édesanyját.

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

dráma | krimi

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»