Matthew McConaughey és Woody Harrelson akár vér szerinti testvérek is lehetnek

Matthew McConaughey és Woody Harrelson márciusban jelentették be, hogy az EDtv és a True Detective után újra közös produkcióban vállaltak szerepet, amely az Apple TV+-on debütál.

A David West rendezésében készülő tíz részből álló sorozatban a páros saját magát alakítja majd, a történet szerint pedig családjukkal összeköltöznek egy texasi farmon. Kelly Ripa Let's Talk Off Camera című podcastjánban McConaughey a széria Brother From Another Mother címmel jelenik meg, a színész pedig azt is hozzátette, hogy a céljuk a produkcióval egyúttal az, hogy megkérdőjelezzék a pletykákat, miszerint Harrelsonnal testvérek lennének.

Mindez abból a felfedezésből ered, hogy McConaughey édesanyja ismerte Harrelson apját, a kapcsolatról pedig olyan híresztelések is felröppentek már, hogy az meglehetősen “bizalmas” volt. “Tudod, hogy hol kezdődöm én és hol végződik ő, és hol kezdődik ő és hol végződöm én, mindig is olyan volt ez, mint egy halvány vonal. A gyerekeim Woody bácsinak hívják. Az ő gyerekei Matthew bácsinak hívnak. És ha látod a rólunk készült képeket, a családom azt hiszi, hogy a róla készült képek nagy része engem ábrázol. Az ő családja pedig azt hiszi, hogy a rólam készült képek nagy része őt ábrázolja” - mondta McConaughey.

“Néhány évvel ezelőtt Görögországban ültünk és arról beszélgettünk, hogy milyen közel állunk egymáshoz és a családjainkhoz. És ott van az anyukám, és azt mondja: 'Woody, én ismertem az apádat'. Mindenki tisztában volt azzal, mire is utalhatott erre anyám” - tette hozzá a színész.

McConaughey azt is elmondta, hogy csakugyan utánajártak fennek a feltételezett kapcsolatnak. “Kiderült, hogy Harrelson apja éppen akkor volt szabadságon, amikor anyám és apám második válása volt. Aztán vannak lehetséges nyugták és helyek kint Nyugat-Texasban, ahol lehetett egy összejövetel, vagy egy találkozó” - mondta a színész.

Egyelőre persze kérdéses, hogy ez a momentum mekkora jelentőséggel is bír majd a sorozatban, a színészpáros ugyanis még nem döntött arról, hogy csináltatnak-e DNS tesztet.