Megvan, mikor jön a legújabb Démonok között-film

A Warner Bros. új premierdátumokat hozott nyilvánosságra, amelyekkel megörvendezteti a horror, a vígjáték és a dráma rajongóit.

Az egyik legkecsegtetőbb – és messze a jelenleg legrejtélyesebb is – az új Démonok között-film lesz. A stúdió idén szeptemberben mutatja majd be az univerzum egyik spin-offját, a Az apácat, míg a 3. Démonok között-film jövő júliusban érkezik majd A horrornak számos nagy kihívója akadhat majd akkor, például a Pókember: Hazatérés folytatása, amely mindössze két nappal a horrorfilm bemutatója után érkezik a mozikba.

A stúdió viszont eléggé magabiztos a filmmel kapcsolatban, hiszen eddig nagyon is úgy tűnik, hogy a Démonok között-univerzum Hollywood egyik legsikeresebb sorozata: a két film eddig 1.2 milliárd dollárt húzott ki a rettegő rajongók zsebéből, és az Annabelle-el egyetemben nem csak a rajongók, hanem a kritikusok is szeretik a filmeket. Nem csoda, hogy Valak (a démoni apáca) mellett a Crooked Man is saját filmet kap majd a jövőben – a karakter szintén a Démonok között 2.-ben tűnt fel.

A stúdió soron következő vígjátéka jövő karácsonykor kerül majd a mozikba Melissa McCarthy főszereplésével. A Super-Intelligence-ben a színésznő ismét együtt dolgozik majd férjével, Ben Falcone-nal. A filmet Steve Mallory írja, és nyáron kezdik majd el forgatni.

Emellé érkezik a Michael B. Jordan (Fekete Párduc) drámája, a Just Mercy, ami egy, a halálsorra ártatlanul kerülő férfiről szól. A filmet Destin Daniel Cretton rendezi, ls 2020. januárjában várható a mozikba.