Nagyobb diverzitást ígér a Marvel Moziverzumának sztárja

Az már most biztosra vehető, hogy Valkyrie számára sokkal nagyobb és fontosabb szerep jut majd a Thor: Szerelem és mennydörgésben, a karaktert alakító Tessa Thompson pedig azt is elárulta, hogy a Marvelnél mindezek kapcsán egy átfogóbb koncepcióval is készülnek a jövőben.

A színésznő a Variety magazin Actors on Actors című műsorában beszélt arról, valójában mekkora potenciál is lakozik a Marvel képregényeiben az LMBTQ karakterek ábrázolására. “Azt gondolom, hogy az MCU negyedik fázisában valóban nagyobb hangsúly helyeződik majd magukra a reprezentációkra” - jegyezte meg a színésznő.

Egy korábban kiszivárgott hír szerint Valkirye valójában a királynőjét keresi majd a Thor negydik részében, akivel együtt vezethetik új Asgardot. Thompson mindehhez azt is hozzátette, hogy rendkívül izgatott, hogy a karakterét jobban kibontakoztatják, hiszen a Marvel univerzumában rengeteg querr karakter található, akiket érdemes behozni a filmes világba is.

Ennek kapcsán érdemes megemlíteni azt is, hogy a 2021-ben érkező Örökkévalókban várhatóan az első homoszexuális szuperhős is felbukkan majd.