Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, az 1. helyezett durván kenterbe vert mindenkit (június 10-16)

Továbbra is verhetetlennek bizonyult A Bridgerton család - 3. évada, amely jelenleg messze a legnézettebb tartalom a Netflix műsorkínálatában.

Merthogy a széria harmadik évada 28 millió megtekintést kapott a június 10-16-ai közötti időszakban, mindemellett az első évad 2,7 millió, a második évad pedig 2,3 millió megtekintést kapott.

A történetnek ezzel viszont még nincs vége. Bár a harmadik évad lezárult, szinte biztosra vehetjük, hogy megkapjuk a további folytatást, noha az alkotóknak saját bevallásuk szerint szükségük van egy kis szusszanásra, így legalább két évbe fog telni, hogy elkészüljön a negyedik évad, mindemellett Julia Quinn a sorozat alapjául szolgáló regényfolyamának negyedik kötete várhatóan 2026-ban jelenik meg.

A Netflix top10 nézettségi listáján a második helyet nem mellékesen a Sweet Tooth: Az agancsos fiú - 3. évada foglahatta el 6 millió megtekintéssel, míg a harmadik helyet a Keresem a párom - 2. évada húzta be 5,1 millió megtekintéssel.

A teljes listát lentebb közöljük, amelyhez kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk.

dráma | romantikus

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

#10

88 Your Honor  (2020)

(2) (1)

dráma | krimi | thriller

Michael Desiato bíróként dolgozik, fia azonban belekveredik egy cserbenhagyásos gázolás ügyébe. A nyomozás szálai rövidesen egy alvilági bandához vezetnek, a férfinak pedig... több»

2,2 millió megtekintés  
#9

dráma | romantikus

Netflix

Mary asszony egy gróf lánya, aki hozzáment egy kereskedőhöz, ami botrányt okozott a családjában. Most visszatér Londonba saját lányaival, hogy szembenézzen a múltjával, ami... több»

2,3 millió megtekintés
#8

dokumentum | krimi

Netflix

Miután a TikTok táncosai csatlakoznak egy menedzsment céghez és a hozzá tartozó egyházhoz, nyugtalanító részletek derülnek ki az alapítóról és sötét valóságukról. több»

2,4 millió megtekintés
#7

dokumentum | történelmi

Netflix

Hitler hatalomra jutásának krónikája, a propaganda, a cenzúra és az antiszemita politika alkalmazása, valamint a náci vezetés végső bukása. több»

Rendező: Joe Berlinger
Szereplők: Scott Alexander Young
2,7 millió megtekintés
#6

dráma | romantikus

Netflix

A Bridgerton család nyolc gyermeke a boldogságot keresi Londol elit társadalmában. több»

2,7 millió megtekintés
#5

53 Geek Girl  (2024)

(3)

dráma

Netflix

A kínos, neurodivergens tinédzser, Harriet Manners, akinek élete a feje tetejére áll, amikor kiválasztjá modellnek, és egy életre szóló önismereti utazásra indul, miközben... több»

3,8 millió megtekintés
#4

70 Eric  (2024)

(7) (1)

dráma | thriller

Netflix

Vincent, a gyászoló apa, akinek a fia eltűnik, Eric, az Edgar ágya alatt élő szörnyeteg barátságában talál vigaszt. több»

4,9 millió megtekintés
#3

romantikus

Netflix

A Keresem a párom a Netflix szingli sztárjai közül a leghíresebb szingliket hozza össze egy trópusi paradicsomba, hogy megpróbálják megtalálni a szerelmet. Miközben a... több»

5,1 millió megtekintés
#2

akció | dráma | kaland

Netflix

Gus elhatározta, hogy megtalálja édesanyját Alaszkában, ezért a Nagy Emberrel, Wendyvel és Medvével/Beckyvel együtt elindul, hogy megtalálja őt. több»

6 millió megtekintés
#1

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

28 millió megtekintés