Parádés szereposztást kapott Danny Boyle következő rendezése, a 28 évvel később, amely a már szinte klasszikusnak nevezhető, 2002-ben megjelent 28 nappal később folytatása lesz.

Bár hivatalos szinopszist egyelőre nem kapott a film, annyi viszont már most tudható, hogy a szereplőgárdában többek között ott van Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson és Jodie Comer. A forgatókönyvet Boyle Alex Garlanddal közösen fejleszti, a forgalmazásért pedig a Sony Pictures felel majd.

A 2002-ben megjelent, Cillian Murphy főszereplésével készült 28 nappal később című filmet a mai napig formabontó zombifilmként tartják nyilván, amely 2007-ben ugyan folytatást is kapott, a 28 héttel később ugyanakkor nem tudta megismételni az első rész sikerét.

Boyle és Garland egyébként producerként is részt vesznek a munkálatokban, illetve maga Cillian Murphy is részt vesz a munkálatokban, szintén produceri teendőket látva el.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a filmmel kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan azonban gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

dráma | horror | sci-fi | thriller

28 napi kóma után Jim (Cillian Murphy) egy üres kórházban ébred. A kongó folyosókról kiérve egy néptelen, kihalt városban találja magát. Az utcákon sehol senki. A rémült és... több»