Scarlett Johansson (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) a főszereplője a Jurassic World 4-nek, amelyet  Gareth Edwards rendez, a forgatókönyvet pedig David Koepp írta.

Koepp, aki Steven Spielberg Jurassic Parkját és Az elveszett világ: Jurassic Parkját is jegyezte, visszatér a franchise-hoz, Johansson pedig, aki elkötelezett rajongója a szériának, nagyon lelkes a filmmel kapcsolatban.

"Óriási Jurassic Park-rajongó vagyok" - mondta Johansson a ComicBook.com-nak. "Ez volt az egyik első film, amire emlékszem, hogy láttam a mozikban. Olyan élénken emlékszem rá. Megváltoztatta az életemet, eldobtam az agyam tőle. Nem tudom kifejezni, mennyire izgatott vagyok." Johansson hozzátette, hogy a forgatókönyvet egészen elképesztőnek találta.

A folytatásban executive producerként veszi ki a részét, a forgatás Thaiföldön, Máltán és az Egyesült Királyságban zajlik majd, a főbb szerepeket A Bridgerton családból ismert Jonathan Bailey (aki egyébként alaposan kigyúrta magát), Mahershala Ali, Rupert Friend és Manuel Garcia-Rulfo alakítják.

A Jurassic World ‘4’ egyelőre nem kapott premierdátumot.

Johansson új filmje, a Vigyél a holdra, július 11-től látható a hazai mozikban.

romantikus | vígjáték

Cole Davis (Channing Tatum) a NASA-nál dolgozik, és egyértelmű célja van: az első embert a Holdra juttatni - mielőtt a Szovjetuniónak sikerülne. Az Apollo-missziót azonban... több»