Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (december 12-18)

Bizonyára vannak hetek, amikor már nehéz lehet eldönteni, merre kapjuk a fejünket, hiszen annyi streamingszolgáltató áraszt el minket premierjeikkel, hogy nem könnyű fejben tartani, illetve válogatni a kínálatból. Ezt szeretnénk megkönnyíteni, ezért a következő listában összegyűjtöttük azokat a filmeket és sorozatokat, amiket érdemes lesz figyelni az elkövetkező napokban a Netflix, Prime Video, Telekom TV GO, HBO Max és Disney+ műsorán. Minden produkció elérhető lesz a weboldalunkról egy gombnyomással, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

73 A dada  (2022)

(3)

horror | thriller

Amazon Prime Video

Aisa bevándorlóként állást vállal egy Upper East Side-i családnál, hogy dadusként a gyermekükre vigyázzon. Rövidesen azonban kénytelen szembesülni a család szörnyű titkaival. több»

A Nanny egy amerikai horrorfilm, amely Nikyatu Jusu író és rendező első filmje. A főbb szerepekben Anna Diop, Michelle Monaghan, Sinqua Walls, Morgan Spector, Rose Decker és Leslie Uggams látható. Jason Blum producerként dolgozott a produkción. A film története egy illegális bevándorlót követ nyomon - Aisha New Yorkban dolgozik dadusként, és abban reménykedik, hogy elhozhatja saját gyermekét is Szenegálból. Sajnos dédelgetett álma szétesni látszik.
#4

akció | kaland | misztikus | thriller

Disney+

Jess Morales, a 20 éves álmodozó felfedezőútra indul, hogy felfedezze családja történetének rejtélyét, és barátai segítségével igyekszik visszaszerezni a történelem... több»

A nemzet aranya: A történelem peremén egy amerikai kalandsorozat, amelyet a Disney+ streamingszolgáltató számára készítettek A nemzet aranya filmek alapján és annak folytatásaként.
#3

krimi | vígjáték

Netflix

Terry Seattle főnyomozó (Will Arnett) visszatér, és ezúttal az ügy nagyon bonyolult. Két sztárvendégével, Jason Batemannel és Maya Rudolph-fal együtt az a feladata, hogy... több»

A Murderville egy vidám, ünnepi témájú különlkiadása. A főszerepben Jason Bateman és Maya Rudolph sztárvendégekkel, akiknek minden improvizációs képességükre szükségük lesz, hogy kikövetkeztessék, ki ölte meg a Mikulást. A csavar, hogy a két színész nem kapta meg a forgatókönyvet. Fogalmuk sincs, mi fog történni velük. Terry Seattle segítségével (és sok-sok meglepetéssel) kell majd rögtönözniük az ügyben.
#2

vígjáték

Max

Atsuko Okatsuka lehámozza a rétegeket a fiatalkori neveltetéséről, arról, milyen volt idegenekkel beszélgetni, és az élet buktatóiról. több»

Rendező: Tig Notaro
Szereplők: Atsuko Okatsuka
Atsuko Okatsuka legújabb önálló stand-up előadása megérkezik az HBO Maxra, ezúttal életéről, hullámvölgyeiről és neveltetéséről mesél - természetesen humorral fűszerezve. A taiwani születésű színésznő tíz éves koráig Japánban élt, majd az Egyesült Államokba költözött családjával, ahol hét évig illegális bevándorlóként éltek.
#1

dráma | misztikus

Max | Telekom TVGO | Netflix

Kya Clarkot Barkley Cove lakói titokzatos és vad teremtésként ismerik, akit családja magára hagyott. Ez a történet egy fiatal lány felnőtté válásának története, aki az 50-es... több»

Az Ahol a folyami rákok énekelnek egy amerikai krimi-triller, amely Delia Owens azonos című, 2018-ban megjelent regénye alapján készült. A filmet Olivia Newman rendezte Lucy Alibar forgatókönyvéből, producerei Reese Witherspoon és Lauren Neustadter voltak. Daisy Edgar-Jones vezeti a stáblistát, amelyben Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr., Billy Slaughter, Garret Dillahunt, Ahna O'Reilly és David Strathairn is szerepel. A történet egy magányos, de dacos lányt, Kyát mutatja be, aki egy észak-karolinai mocsárvidéken nő fel teljesen egyedül. Amikor a város nagymenőjét holtan találják, ő lesz az első számú gyanúsított, és gyilkossággal vádolják.