Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (június 3-9)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók ezen a héten is rengeteg izgalmas tartalommal bővítik kínálatukat. Végre megérkezik a Star Wars univerzum legújabb sorozata, a Star Wars: Az akolitus, folytatódik a Netflix sikerprodukciója, a Sweet Tooth: Az agancsos fiú, valamint a SkyShowtime jóvoltából megnézhetjük Az auschwitzi tetováló című sorozatot. Listánkban a kiemelt premierekre fókuszáltunk, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

akció | dráma | kaland

Netflix

Gus elhatározta, hogy megtalálja édesanyját Alaszkában, ezért a Nagy Emberrel, Wendyvel és Medvével/Beckyvel együtt elindul, hogy megtalálja őt. több»

2021-ben bemutatott sorozat gyorsan sikeres lett és nézők milliói szurkoltak az agancsos kisfiúnak az utazásai során. A harmadik, egyben befejező évadban Birdie megpróbálja feltárni a halálos betegség rejtélyes eredetét, miközben Dr. Singh csatlakozik Gushoz, Jepperdhez és társaságához az Alaszkába tartó túrán, de lehet, hogy neki is megvannak a maga veszélyes nézetei a kisfiúról és a vírus visszafordításában játszott szerepéről.
#4

87 Mind idegenek vagyunk  (2023)

(2) (3)

dráma | fantasy | romantikus

Disney+ | Telekom TVGO

Londonban, a szinte üres toronyházában egy este Adam (Andrew Scott) véletlenül találkozik titokzatos szomszédjával, Harryvel (Paul Mescal), ami felforgatja Adam életét. Ahogy Adam... több»

A romantikus fantasy film Taichi Yamada Strangers című regényén alapul. Ez a mű második filmes adaptációja, a Japánban készült produkció után. A történet egy író útját meséli el, aki egy titokzatos szomszéddal kezd viszonyt, és gyakran a múltba látogat, hogy elszámoljon emlékeivel és újraélje őket.
#3

37 Rendben vagyok?  (2024)

(2) (2)

dráma | romantikus | vígjáték

Max

Lucy és Jane életük nagy részében a legjobb barátnők voltak, és azt hiszik, mindent tudnak egymásról, amit csak tudni lehet. De amikor Jane bejelenti, hogy Londonba költözik,... több»

Lucy, a 32 éves Los Angelesben élő nő rájön, hogy minden randevúja azért sikertelen a férfiakkal, mert leszbikus. Életre szóló legjobb barátnője, Jane segítségével próbál eligazodni a coming out és a nőkkel való randizás terén a harmincas éveiben.
#2

dráma

SkyShowtime

A Heather Morris regénye alapján készült film Lale Sokolov igaz története, akit a második világháború idején az auschwitz-birkenaui koncentrációs táborban azzal bíztak meg,... több»

A sorozat az azonos című regény adaptációja. Harvey Keitel, Melanie Lynskey, Jonah Hauer-King és Jonas Nay alakítják a főbb szerepeket. A produkció középpontjában Lale Sokolov áll, akit fogolyként elhurcolnak az Auschwitz-Birkenau koncentrációs táborba, majd azt a feladatot kapja, hogy azonosító számokat tetováljon a rabok kezére.
#1

54 Star Wars: Az akolitus  (2024)

(16) (2)

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+

A sorozat a Csillagok háborúja világába kalauzolja a nézőt, azokba az időkbe, amikor a Galaktikus Köztársaság a végnapjait élte. Figyelemmel kísérhetjük az árnyékokban... több»

A sorozat körülbelül száz évvel a Star Wars I. rész - Baljós árnyak című film előtt játszódik a Köztársaság idejében. Egy tisztelt és tapasztalt Jedi mestert követhetünk nyomon, aki egy sorozatgyilkosság felderítésén fáradozik, és találkozik egy régi tanítványával és sötét összeesküvéseket talál a háttérben. A sorozat főbb szereplői Carrie-Anne Moss, Amandla Stenberg, Dafne Keen és Manny Jacinto.